Σαβάνοβιτς: «Από τα σημαντικότερα ματς της καριέρας μου»

Ως τελικό των τελικών αντιμετωπίζουν το ματς με τον Ολυμπιακό οι παίκτες της Εφές, κάτι που φαίνεται και από όσα γράφει ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς στο προσωπικό του μπλογκ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ως τελικό των τελικών αντιμετωπίζουν το ματς με τον Ολυμπιακό οι παίκτες της Εφές, κάτι που φαίνεται και από όσα γράφει ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς στο προσωπικό του μπλογκ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ο Σέρβος χαρακτήρισε το παιχνίδι του ΣΕΦ ως ένα από τα μεγαλύτερα της καριέρας του, αναφερόμενος στο ψυχολογικό αβαντάζ των Τούρκων μετά τις νίκες στα δύο ματς της Κωνσταντινούπολης, στα καθοριστικά καλάθια του Τζαμόν Λούκας αλλά και στην κλάση του Βασίλη Σπανούλη. Τέλος αποκάλυψε πως πρόκειται να… ξυρίσει το κεφάλι του εάν αυτός και οι συμπαίκτες του περάσουν στο φάιναλ φορ!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σαβάνοβιτς:

«Ετοιμάζομαι για ένα από τα μεγαλύτερα ματς της καριέρας μου. Αν κερδίσουμε, θα πάμε στο Final 4, αν όχι, θα δούμε το Final 4 από την τηλεόραση. Και κανείς δεν θέλει το δεύτερο, πιστέψτε με.

Καταφέραμε να μείνουμε ζωντανοί παίρνοντας μία νίκη που ένας φίλος μου είπε πως έρχονται έτσι μία φορά στο εκατομμύριο. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που καταφέραμε. Ο Τζαμόν Λούκας μάς έσωσε και πάλι, με μία απίθανη εμφάνιση στο τρίτο ματς και το νικητήριο καλάθι στο τέταρτο.

Πιστεύω πως και το τελευταίο ματς θα κριθεί στην τελευταία κατοχή, στο τελευταίο λεπτό. Θα είναι ένα σκληρό και γεμάτο ένταση παιχνίδι. Είμαι βέβαιος. Και οι δύο ομάδες θέλουν την πρόκριση στο Final 4.

Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά πιστεύω πως εμείς έχουμε ψυχολογικό αβαντάζ μετά τις δύο τελευταίες νίκες μας. Θα είναι 50-50, κάτι που δεν πιστεύω μόνο εγώ. Όλα είναι πιθανά.

Θα πρέπει να σουτάρουμε καλύτερα από τα πρώτα δύο παιχνίδια στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι στην καριέρα μου δύο τόσες κακές βραδιές από πλευράς ευστοχίας. Πιστεύω πως δεν μπορεί να επαναληφθεί και γι’ αυτό θεωρώ πως έχουμε καλύτερες πιθανότητες σε σχέση με το πρώτο και το δεύτερο ματς της σειράς. Αν είμαστε εύστοχοι, πιστεύω πως θα είμαστε εντάξει.

Μέρος της τακτικής μας ήταν να περιορίσουμε τον Βασίλη Σπανούλη και να τον εμποδίσουμε να κάνει το σύνηθες παιχνίδι του. Είναι δύσκολο να μαρκάρεις έναν παίκτη σαν κι αυτόν. Πάντα βρίσκει τον τρόπο να σε τιμωρήσει, όσο κι αν προσπαθήσεις. Γι’ αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό όχι μόνο για να σταματήσουμε αυτόν, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού.

Θέλω πολύ να πάω στο Final 4. Κάθε παίκτης στην Ευρώπη το ονειρεύεται και θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να είμαι εκεί. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον πέμπτο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως έχουμε δείξει πόσο πολύ θέλουμε να είμαστε εκεί.

Ελπίζω να μη γράφω για τελευταία φορά στο μπλογκ της Ευρωλίγκας. Υπόσχομαι πως θα ξυρίσω το κεφάλι μου αν πάμε στο Final 4. Ούτως ή άλλως χάνω τα μαλλιά μου και θα μοιάζει με τον Ζιντάν, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Είναι υπόσχεση κι ελπίζω να την κρατήσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.