Μαχμούτι: «Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας»

Αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν και την τελευταία ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί στον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Παρασκευή δήλωσαν ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Οκτάι Μαχμουτί, και ο Τούρκος διεθνής, Κερέμ Γκονλούμ

Αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν και την τελευταία ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί στον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Παρασκευή (26/4, 21:45) στο ΣΕΦ, στην προσπάθεια να κάνουν το 3-2 στη σειρά των πλέι οφ και να προκριθούν στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, δήλωσαν ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Οκτάι Μαχμουτί, και ο Τούρκος διεθνής, Κερέμ Γκονλούμ, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας ενόψει του 5ου αγώνα της προημιτελικής σειράς», ξεκίνησε ο προπονητής της Εφές. «Υπάρχει υψηλός συναγωνισμός στους αγώνες μας με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως η Αναντολού Εφές έχει τη δύναμη να νικήσει στην Αθήνα στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Σίγουρα μας περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, ξέρουμε ο ένας για τον άλλο ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύναμα σημεία και γι΄αυτό θα γίνει ένα παιχνίδι… σκάκι. Θεωρώ πως η ομάδα που θα παλέψει μέσα στο παρκέ και θα ελέγξει την πίεση θα είναι αυτή που θα “σφραγίσει” το εισιτήριο για Λονδίνο. Γι΄αυτό θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να παλέψουμε για 40 λεπτά. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη με την τρίτη νίκη και να πανηγυρίσουμε την τρίτη πρόκριση σε φάιναλ φορ στην ιστορία μας», κατέληξε ο Οκτάι Μαχμουτί.
Ο Κερέμ Γκονλούμ πιστεύει πως στο Λονδίνο θα ταξιδέψει τελικά η ομάδα που το θέλει πιο πολύ ανάμεσα στη δική του και τον Ολυμπιακό: «Τώρα που η σειρά βρίσκεται στο 2-2, θα αντιμετωπίσουμε η μία ομάδα την άλλη σε πέμπτο αγώνα που θα είναι και ο τελευταίος. Γνωριζόμαστε πολύ καλά πια. Κατά την άποψή μου, η ομάδα που το θέλει πιο πολύ και θα παλέψει περισσότερο θα προκριθεί στο φάιναλ φορ. “Χτίσαμε” την αυτοπεποίθησή μας με τις δύο νίκες μας, μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα καταθέσουμε όλη μας την ενέργεια στο παρκέ για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.