Επιβλητική Μάλαγα, πέρασε από το Τελ Αβίβ (video)

Με 93-82 η Μάλαγα πέρασε από το Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακαμπί και έκανε το 2/2 στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας. Απέσυρε τη φανέλα του Νέιτ Χάφμαν η «ομάδα του λαού».

Με 93-82 η Μάλαγα πέρασε από το Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακαμπί και έκανε το 2/2 στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας. Απέσυρε τη φανέλα του Νέιτ Χάφμαν η «ομάδα του λαού».

Η φανέλα με το Νο 7 σηκώθηκε στον ουρανό του «Γιάντ Ελιάου» εν μέσω φορτισμένης συγκινησιακά ατμόσφαιρας, με τη Μακαμπί να τιμά έτσι τον αδικοχαμένο Νέιτ Χάφμαν που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 40 ετών. 

«Ο Νέιτ ήταν ένας γίγαντας, όχι μόνο στο ύψος και στην ικανότητά του στο μπάσκετ, αλλά και στην καρδιά. Ένας αξιαγάπητος άνθρωπος ο οποίος «αγκάλιαζε» τους πάντες γύρω του. Θα μας λείψει πάρα πολύ» ήταν τα λόγια του προέδρου, Σιμόν Μιζράχι.

Η Μάλαγα επέβαλλε το νόμο της από το ξεκίνημα, προηγούμενη και με διψήφιο (11-21) πριν το 21-24 του 10ου λεπτού. Το ματς στη δεύτερη περίοδο, παίχτηκε στα ίσια με τη Μακαμπί να περνά ακόμα και μπροστά (47-45) λίγο πριν το ημίχρονο (47 όλα). 

Η ομάδα του Πλάθα ανέβασε και πάλι την απόδοσή της στη συνέχεια και κρατώντας σταθερό προβάδισμα (53-59) οδηγούσε το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Η διαφορά ήταν πάντα γύρω στους 5-6 πόντους (76-82) με το φινάλε πάντως να μην επιφυλάσσει συγκινήσεις, αφού η ομάδα της Ανδαλουσίας που έκανε το 2-0 στο γκρουπ, πήρε με άνεση το ροζ φύλλο (82-93). Πολύ κακό ξεκίνημα για τους Ισραηλινούς, που έχουν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. 

Στους 23 πόντους σταμάτησε ο Κουζμίνσκας ενώ 17 πρόσθεσε ο Σμιθ. Ρότσεστι με 18 και Εμπάκουε με 17 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Μακαμπί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.