Τζόρτζεβιτς: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Στη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού και στα 40 λεπτά του αγώνα με την Καρσίγιακα στάθηκε ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, που έβγαλε το καπέλο στον Τζέιμς Γκιστ.

Στη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού και στα 40 λεπτά του αγώνα με την Καρσίγιακα στάθηκε ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, που έβγαλε το καπέλο στον Τζέιμς Γκιστ. 

Αναλυτικά:

«Επί 40 λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι απόψε. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι απ’ το πρώτο λεπτό. Παίξαμε εξαιρετικά στην πρώτη περίοδο, εν αντιθέσει με την αντίστοιχη πρώτη περίοδο κόντρα στον Ολυμπιακό. Στις επόμενες τρεις περιόδους, παίξαμε καλή άμυνα και αυτό μας έδωσε ώθηση να αποδώσουμε εξαιρετικά. Ο Γκιστ ήταν εκπληκτικός, έκανε απίστευτο παιχνίδι, ίσως το καλύτερο της καριέρας του. Είχε τεράστια ενέργεια. Ο Διαμαντίδης διάβασε άψογα κάθε φάση και μαζί με τον Καλάθη έκαναν εκπληκτική δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. 

Η Καρσίγιακα είναι γρήγορη και αθλητική ομάδα. Έχουν βάθος στον πάγκο τους, έπαιξαν εξαιρετικά πριν μια εβδομάδα με την Μπαρτσελόνα και ήμασταν σοβαροί για να τους νικήσουμε. Η συγκέντρωση και η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μου ήταν κάτι που θα πρέπει να το κρατήσουμε για το μέλλον. Ήταν τα κλειδιά μας. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά είναι φυσιολογικό σε τέτοια επίπεδα. Μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο την άμυνά μας… για να μας βοηθήσει περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Όταν γυρίζουμε την μπάλα όπως πρέπει, τότε αποδίδουμε πολύ καλό μπάσκετ. Δύο ψηλοί μας φορτώθηκαν γρήγορα με φάουλ, κάτι που έκοψε λίγο την ώθησή μας. Προοδεύομε σαν ομάδα και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Οι παίκτες μου βελτιώνουν και την αυτοπεποίθησή τους παιχνίδι με το παιχνίδι, προσπαθούμε να μοιράσουμε τον χρόνο σε όλα τα παιδιά για να ‘ναι πιο φρέσκα. Τα συμπεράσματά μας είναι θετικά». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.