“Καθάρισε” η Ρεάλ

Με ηγέτες τους Λουλ και Γκαρμπαχόσα, η Ρεάλ Μαδρίτης "καθάρισε" τη Ρόμα στη Μαδρίτη και έφτασε στην κορυφή.

Πλέον, η «βασίλισσα» βρίσκεται ισόβαθμη με Ολυμπιακό και Μάλαγα στην πρώτη θέση του β΄ γκρούπ, μετά τη λήξη της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. στο έτερο ματς του ομίλου, χθες η -επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού- Σαρλερουά κέρδισε τη Μπάμπεργκ με 75-61, στο Βέλγιο.

Με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ολίμπια έκλεισε και η αγωνιστική για τον τέταρτο όμιλο. Στα χθεσινά ματς, η ΤΣΣΚΑ πέτυχε μόλις την τρίτη νίκη της στην κανονική περίοδο επί της Βαλένθια με 73-63. Την ίδια ώρα, η Αρμάνι νίκησε την Εφές Πίλσεν με 84-70.

Στον πρώτο όμιλο, η Μακάμπι συνεχίζει να κυριαρχεί και να μη χάνει την πρωτιά. Υποδέχθηκε την Παρτιζάν και της έδειξε την πόρτα της εξόδου από το Τέλ Αβίβ, αφού πρώτα τη φιλοδώρησε με μία ήττα με σκορ 76-62. Η δεύτερη στη βαθμολογία Ζαλγκίρις ακολούθησε τη συνταγή της «ομάδας του Λαού», αλλά εκτός έδρας. Επικράτησε με 72-69 στο τέλος της Πρόκομ στην Πολωνία. Τέλος, η Κίμκι απέκτησε συγκάτοικο στην 4η θέση την Κάχα Λαμποράλ, η οποία την νίκησε στην Ισπανία με 89-81.

Αν και η Σιένα να παραμένει μόνη πρώτη στον τρίτο όμιλο, μετά τη χθεσινή νίκη της επί της Τσιμπόνα (σ.σ. δεν έχει ούτε μία νίκη) στην Κροατία με 82-66, στη δεύτερη θέση του ομίλου ισοβαθμούν πια Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα. Οι Τούρκοι υποδέχθηκαν σήμερα τους Καταλανούς και γνώρισαν την ήττα με 69-75. Στην αντίπερα όχθη και η Λιέτουβος έκανε την έκπληξη και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στην κανονική περίοδο. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Σολέ στο Ρίτας με σκορ 92-80.

Άννα Δοκμετζίογλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.