Νίκη και βελτίωση

Να παρουσιαστεί βελτιωμένος θέλει από τον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην αναμέτρηση με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Ο Σέρβος τεχνικός του “τριφυλλιού” τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να διορθώσουν τις αδυναμίες τους, αν θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα στο ματς με τους Λιθουανούς. Επίσης, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας υπογράμμισε πως η νίκη είναι “μονόδρομος” στην προσπάθεια για κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο Ομπράντοβιτς τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Μετά την κλήρωση όλοι θεωρούσαν πως η Ολίμπια θα έμενε εκτός Top 16, αλλά τώρα έχουν τον ίδιο αριθμό νικών με μας και έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή τους. Σίγουρα αυτό τους ικανοποιεί, αλλά δεν τους αρκεί και θα έρθουν εδώ για να παλέψουν, όπως έχουν κάνει σε όλα τους τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Σε πολλά ματς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 10 ή περισσότερους πόντους, αλλά βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν και να κερδίσουν. Αυτό που μας δίδαξε το πρώτο παιχνίδι είναι πως πρέπει να παίξουμε δυνατά και στα 40 λεπτά. Θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στα οποία προφανώς είμαστε κακοί, όπως τα ανόητα λάθη και κάποια νεκρά διαστήματα στη διάρκεια του αγώνα. Είναι ένα ντέρμπι κορυφής στον όμιλό μας και αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς τη σημασία του».

Στον συγκεκριμένο αγώνα αναφέρθηκε και ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος τόνισε: «Σαν μέλη αυτής της ομάδας, είμαστε υποχρεωμένοι κάθε φορά να μπαίνουμε στο γήπεδο για τη νίκη. Η ήττα μας στη Σλοβενία μας πλήγωσε. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς, είχαμε προετοιμαστεί καλά, δουλέψαμε σκληρά, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτή η ήττα μπορεί να λειτουργήσει για μας σαν επιπλέον κίνητρο. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μας νίκησαν στον πρώτο αγώνα, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί από το πρώτο λεπτό. Να αποφύγουμε τα ίδια λάθη και να νικήσουμε. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και μπορεί να μας οδηγήσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Είναι ένας τελικός για την πρώτη θέση και θέλουμε να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.