Πασκουάλ: «Ψάχνουμε λύσεις για το «4» και τα λάθη»

Με την ψυχολογία στο ναδίρ η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθηνα για τα πλέι οφς της Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό.

Με την ψυχολογία στο ναδίρ η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθηνα για τα πλέι οφς της Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό. Οι Καταλανοί έχασαν ξανά αυτή τη φορά από την Γκραν Κανάρια στην Βαρκελώνη με τον Τσάβι Πασκουάλ να  ξεκουράζει παίκτες ενόψει Παναθηναϊκού

«Ξεμείναμε από δυνάμεις και δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε τη διαφορά των 11 πόντων στην τελευταία περίοδο (σ.σ. 61-50 στο 31′). Τα τρίποντα και τα λάθη μας στην άμυνα ισορρόπησαν την αναμέτρηση κι όλα κρίθηκαν στην αδυναμία μας να πάρουμε 2 αμυντικά ριμπάουντ στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιοι. Μοιράσαμε το χρόνο, ξεκουράσαμε όσους χρειαζόταν και μέχρι τον τραυματισμό του Μπραντ Όλεσον στα μισά της τέταρτης περιόδου είχαμε τον έλεγχο».
Ο τεχνικός της Μπάρτσα πλέον έχει στο μυαλό του μόνο τους «πράσινους», ενώ ψάχνει το αντίδοτο για τα πολλά λάθη των παικτών του

«Θα αλλάξουμε το “τσιπ” και θα βάλουμε αυτό της Αθήνας. Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση προ 3ετίας και καταφέραμε να φύγουμε νικητές απ’ τη Μαδρίτη.
Έχουμε πρόβλημα στη θέση “4”, σε άμυνα κι επίθεση. Είναι μία πραγματικότητα τις τελευταίες ημέρες και πρέπει να βρούμε τη λύση εκ των έσω. Κάνουμε πολλά λάθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.