Ιτούδης: «Μπορεί το 1-1 ο Παναθηναϊκός»

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το "break" αύριο μέσα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά με την Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το “break” αύριο μέσα στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά με την Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra”, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως αισθάνεται έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους:

«Η πεποίθηση και η θέλησή μου είναι να επιστρέψω στους πάγκους. Οι… μπαταρίες έχουν γεμίσει. Προτεραιότητά μου να δω προτάσεις και αν μπορώ να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας εγώ».

Επί σειρά ετών συνεργάτης του Ομπράντοβιτς στο τεχνικό τιμ των “πρασίνων”, ο Δημήτρης Ιτούδης απάντησε στην ερώτηση αν περίμενε κάτι συγκεκριμένο στο πρώτο ματς: «Δεν περίμενα κάτι, όλα αυτά τα ματς είναι ανοικτά. Περίμενα ένα κλειστό παιχνίδι. Προφανώς η Μπαρτσελόνα αιφνιδιάστηκε, αλλά για μένα είναι ένα ερωτηματικό για το τι έγινε. Ο Σάδα στο πρώτο και δεύτερο δεκάλετπο δεν ήταν καλός, τον έβαλε στο 3ο και το 4ο δεκάλεπτο κοντά στο καλάθι και η Μπαρτσελόνα τα κατάφερε».

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να φθάσει στο 1-1 τη σειρά; «Πιστεύω ότι στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού έχουν την ικανότητα και τη γνώση για το τι πρέπει να κάνουν για να έρθει το 1-1. Δεν υπάρχουν φαβορί σ’ αυτή τη σειρά. Ναι μεν το πλεονέκτημα δίνει ένα αβαντάζ στην Μπαρτσελόνα, αλλά όλα τελειώνουν όταν η μπάλα βρίσκεται στο τζάμπολ».

Στη συνέχεια, ο Ιτούδης υπενθύμισε στο Δημήτρη Διαμαντίδη και τους συμπαίκτες του: «Τα συναισθήματα και τα αισθήματα είναι πολλά σε τέτοια ματς, αλλά δεν χωράνε. Ακουσα χαρακτηριστικά τις δηλώσεις του Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται μία πικρία, αλλά δεν πρέπει να μείνει η ομάδα σ΄αυτό και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Τόσο ο Τσαρτσαρής όσο και ο Διαμαντίδης έχουν την εμπειρία για να αντεπεξέλθουν σε τέτοια ματς και πρέπει να γίνουν αρωγοί στη συνέχεια της προσπάθειας αυτής».

Σχετικά με τα σφυρίγματα των διαιτητών χθες, από τους οποίους έχουν παράπονα οι “πράσινοι”, ο Ιτούδης είπε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω, δεν θα ήθελα να πω τίποτα. Δεν είμαι αρμόδιος. Εκείνο που θέλω να πω είναι πως πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την Μπαρτσελόνα. Χθες ο Παναθηναϊκός είχε την ικανότητα να παίξει καλά αμυντικά, αλλά σ’ αυτά τα ματς αρκεί και μία λεπτομέρεια για να κάνει τη διαφορά. Επαναλαμβάνω, όμως, είναι μία ανοικτή σειρά, στην οποία μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το “break”».

Ρωτήθηκε αν το αυριανό δεύτερο παιχνίδι στη Βαρκελόνη θα κριθεί στο ποιος εκ των Διαμαντίδη, Ναβάρο θα αντέξει περισσότερο και απάντησε: «Ναι, θα παίξει ρόλο η διαχείριση των παικτών. Και σε αυτό το σημείο οι προπονητές ξέρουν για τους παίκτες σε ποια κατάσταση βρίσκονται και στην περίπτωση των Ναβάρο και Διαμαντίδη, ισχύει αυτό. Απ’ ό,τι είδα, όμως, τα ματς είναι αρκετά “σετ”, χωρίς πολλούς αιφνιδιασμούς και αυτό παίζει το ρόλο του. Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί σωστά το χρονόμετρο και αυτά τα παιδιά θα αντέξουν και υποχρεούνται να αντέξουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.