Μαχμούτι: «Ο Ολυμπιακός αξίζει το σεβασμό μας»

Το σεβασμό που εμπνέει ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι αποφασισμένοι να δείξουν στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, τεχνική ηγεσία και παίκτες της Αναντολού Εφές.

Το σεβασμό που εμπνέει ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι αποφασισμένοι να δείξουν στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, τεχνική ηγεσία και παίκτες της Αναντολού Εφές. Αρχής γενομένης αύριο (21:00) στο ΣΕΦ, για τον 1ο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Οκτάι Μαχμουτί, δεν έκρυψε πως στόχος τους όλη τη σεζόν ήταν η κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στη φάση των «16», τονίζοντας πως η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού καθιστά δύσκολη την αποστολή των παικτών του.
«Αφήσαμε πίσω δύο φάσεις της Ευρωλίγκας και βρισκόμαστε τώρα στα πλέι οφ. Στόχος μας ήταν να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, αλλά δυστυχώς δεν τον πετύχαμε. Τώρα αντίπαλός μας στα πλέι οφ είναι ο Ολυμπιακός, ο κάτοχος του τίτλου. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και αξίζει το σεβασμό μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Οκτάι Μαχμουτί.
 «Είναι οι πρωταθλητές της περασμένης σεζόν και διατήρησαν το βασικό κορμό τους ίδιο. Εμείς βαδίζουμε βήμα-βήμα προς το φάιναλ φορ από την αρχή της σεζόν. Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, αφού απέναντί μας θα έχουμε μία έμπειρη ομάδα. Στις προηγούμενες φάσεις, μπορούσες να διορθώσεις μία ήττα. Τώρα όμως όχι. Θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη. Επίσης θέλουμε να επιστρέψουμε με πλεονέκτημα στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να νικήσουμε τουλάχιστον έναν αγώνα στην Αθήνα. Με μία νίκη, λοιπόν, θέλουμε να συνεχίσουμε τη “μάχη” για το φάιναλ φορ μπροστά στο εκπληκτικό κοινό μας», κατέληξε ο προπονητής της Εφές.

Ο Κερέμ Γκονλούμ τόνισε από την πλευρά του: «Είμαστε στην τελευταία φάση πριν το φάιναλ φορ. Ηττηθήκαμε στον τελευταίο αγώνα της φάσης των “16” και, με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων, διασταυρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Επιθυμία μας ήταν να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και να έχουμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό δε συνέβη. Ο Ολυμπιακός είναι ο περυσινός πρωταθλητής, αλλά θεωρώ πως είμαστε το ίδιο καλοί όσο κι αυτοί. Τώρα θα πρέπει να βγάλουμε τη μαχητικότητά μας και την επιθυμία μας για νίκη στο παρκέ και να αναδειχτούμε νικητές σε έναν αγώνα τουλάχιστον στην Αθήνα. Μετά θα έχουμε δύο αγώνες στην έδρας μας που θα πρέπει επίσης να νικήσουμε για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.