Φλέμινγκ: «Νίκη στο τελευταίο εντός έδρας ματς»

Την πρώτη της νίκη στο Top-16 της Ευρωλίγκα θα επιδιώξει να πετύχει η Μπάμπεργκ στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Κρις Φλέμινγκ.

Την πρώτη της νίκη στο Top-16 της Ευρωλίγκα θα επιδιώξει να πετύχει η Μπάμπεργκ στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Κρις Φλέμινγκ. Ο τεχνικός του Γερμανικού συλλόγου με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας χαρακτήρισε ιδιαίτερο το παιχνίδι με τους «πράσινους» και τόνισε πως θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη.

«Ξεκουραστήκαμε για λίγες μέρες και τώρα έχουμε μπροστά μας το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας, για την φετινή Ευρωλίγκα. Είναι σημαντικό για εμάς να νικήσουμε στην έδρα μας. Σίγουρα είναι σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, έτσι περιμένουμε έντονο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του 43χρονου Γερμανού προπονητή.

Από την πλευρά του, ο Κέισι Γιάκομπσεν σχολίασε: «Φυσικά και ζητάμε μία νίκη για την αυτοπεποίθησή μας και αναμένουμε το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό θα είναι το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι, η τελευταία μας ευκαιρία για να πάρουμε μία νίκη στην έδρα μας.

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει επίσης πολύ μεγάλο κίνητρο για τη νίκη. Θέλουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Κάποιοι ίσως να νομίζουν ότι δεν είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αλλά πρέπει να ξέρουν πως θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.