Ιτούδης: «Δύσκολη σειρά»

Η ΤΣΣΚΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Ιτούδης υποστήριξε ότι το έργο της ομάδας του δε θα είναι εύκολο.

Η ΤΣΣΚΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Ιτούδης υποστήριξε ότι το έργο της ομάδας του δε θα είναι εύκολο. Ο προπονητής των Μοσχοβιτών και επί δεκατρία χρόνια άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους «πράσινους» δεν υπολογίζει στον Βιτάλι Φριτζόν, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. 

«Ξεκινάμε στα πλέι οφ απέναντι σε έναν σοβαρό και άξιο σεβασμού αντίπαλο. Έχουμε παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη φάση των “16”, καθώς και αρκετά της κανονικής περιόδου. Έχουν φυσικά πολύ καλή ομάδα, ανταγωνιστικότατη, με εμπειρία και παίκτες που ξέρουν από φάιναλ φορ και κατακτήσεις τίτλων.

Η σειρά θα είναι δύσκολη, πρέπει να εστιάσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν πρέπει να μας αφήσουμε την ψυχολογική πίεση να μας καταβάλλει. Είναι απαραίτητο να έχουμε αρχές στο παιχνίδι μας και κίνητρο. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς δίπλα μας, επιβάλλεται η υποστήριξη από όλους, δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε αυτό το σημείο της σεζόν,» δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, μία ημέρα πριν την πρώτη «μάχη» στο δρόμο για το φάιναλ φορ της Μαδρίτης (15-17/5).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.