Τα play offs της Euroleague Basketball στα κανάλια Novasports

Ο δρόμος για τη Μαδρίτη, για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, περνάει από τα κανάλια Novasports, καθώς η Euroleague Basketball μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Ο δρόμος για τη Μαδρίτη, για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, περνάει από τα κανάλια Novasports, καθώς η Euroleague Basketball μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα κρίνουν ποιες θα είναι οι 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο στο Final Four, που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, 15-17 Μαΐου. 

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 14 Απριλίου, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά, στις 21:00, ο αγώνας Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι από το Novasports 6 και από τo web TV του Novasports.gr

Αύριο, Τετάρτη 15 Απριλίου, ξεκινάνε οι μεταδόσεις ελληνικού ενδιαφέροντος, με τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη. Έτσι οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν στις 20:00 τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός από το Novasports 3 και στις 22:00, στο ίδιο κανάλι, τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές.

Την Πέμπτη 16 Απριλίου, σειρά παίρνει ο εξάστερος Παναθηναϊκός. Στις 20:00, θα μεταδοθεί ο αγώνας ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός από το Novasports 3 και στις 21:00 Φενερμπαχτσέ-Μακάμπι από το Novasports 7.

Την Παρασκευή 17 Απριλίου, από το Novasports 3 και το web TV του Novasports.gr, θα μεταδοθεί στις 20:00 ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές.

Την Δευτέρα 20 Απριλίου, στις 21:05 από το Novasports 3 και το web TV του Novasports.gr, θα μεταδοθεί ο αγώνας Μακάμπι-Φενερμπαχτσέ.

Την Τρίτη 21 Απριλίου, στις 20:00, θα μεταδοθεί ο αγώνας Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα από το Novasports 3 και στις 21:45 ο αγώνας Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης στο Novasports 7.

Κάθε μέρα, μετά τη λήξη των αγώνων, στο Novasports 3 ο Γιώργος Συρίγος και η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Super Euroleague», θα αναλύουν την αγωνιστική δράση και θα μεταφέρουν στους συνδρομητές των καναλιών Novasports όλα τα νέα, με πλούσια ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων, θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσω της βραβευμένης υπηρεσίας Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κορυφαίων αθλητικών της χώρας να μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων όπου και αν βρίσκονται, ενώ θα έχουν και ηχητική μετάδοση στο Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.