Νικήτρια η Άλμπα στον γερμανικό «εμφύλιο»

Η Άλμπα Βερολίνου επικράτησε εκτός έδρας της Μπάμπεργκ με 75-72, στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο γερμανικών ομάδων που άνοιξε τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η Άλμπα Βερολίνου επικράτησε εκτός έδρας της Μπάμπεργκ με 75-72, στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο γερμανικών ομάδων που άνοιξε τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι δύο χειρότερες ομάδες του πέμπτου ομίλου αναμετρήθηκαν για λόγους γοήτρου και όχι βαθμολογικούς, με την Brose να κυνηγά την πρώτη της νίκη στο Top-16. Δεν το κατάφερε ούτε εντός έδρας με την Άλμπα, μένοντας στο «μηδέν» με τον απολογισμό της, πλέον, να είναι στο 0-12!

Η Άλμπα σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο Top-16 και την πρώτη εκτός έδρας, έχοντας ως πρώτη γενικά το 82-63 επί της Μπάμπεργκ, πάλι, στο Βερολίνο. Φυσικά καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ούτε μία ελπίδα πρόκρισης στην οκτάδα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να το τελειώνουν ισόπαλο 42-42. Η Άλμπα στο δεύτερο ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, η Μπάμπεργκ όταν πλησίαζε έκανε πάντα σημαντικά λάθη (όπως στις τελευταίες επιθέσεις), με αποτέλεσμα να προκύψει το τελικό 72-75.

Για την Μπάμπεργκ οι Φορντ (16 πόντοι) και Γκάβελ (14) ήταν οι πρώτοι σκόρερ, ενώ ο Ντίον Τόμπσον (15 πόντοι) ήταν ο καλύτερος για την Άλμπα μαζί με τον Αλί Τραορέ που σημείωσε 14.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.