Mπαρτζώκας: «Δεν είναι τελικός»

Για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Σιένα μίλησαν Γιώργος Μπαρτζώκας και Ντορόν Πέρκινς λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να παραδέχεται την σοβαρότητα του ματς, χωρίς να το χαρακτηρίσει όμως «τελικό».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Σιένα μίλησαν Γιώργος Μπαρτζώκας και Ντορόν Πέρκινς λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να παραδέχεται την σοβαρότητα του ματς, χωρίς να το χαρακτηρίσει όμως «τελικό».

«Τελικός είναι αυτό το ματς που θα μας οδηγήσει στα play off. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η νίκη στη Σιένα δεν θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, αλλά στη συνέχεια θα χρειαστούν και άλλες νίκες για να προκριθούμε», είπε ο Μπαρτζώκας, που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Πρίντεζη: «Είναι σημαντική απώλεια του Πρίντεζη καθώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι αριθμοί που μας δίνει στο παρκέ είναι συγκεκριμένοι ενώ μας δίνει και πάρα πολύ ενέργεια. Οι τραυματισμοί, όμως,  είναι μέσα στον αθλητισμό και στο μπάσκετ με τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κόπωση από τα πολλά ταξίδια είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει το ματς ο Ολυμπιακός, ο Μπαρτζώκας εξήγησε: «Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε αντιδράσει λάθος στη ζώνη της Σιένα. Στο πρώτο ματς είχαμε βρεθεί στο +5 35” πριν το τέλος, αλλά έγιναν τελικά τρομερά πράγματα για να χάσουμε. Έχουν αλλάξει πολλά καθώς έχουν περάσει  δύο μήνες από τότε. Η Σιένα δεν έχει τον Χάκετ που είναι τραυματίας. Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες δεν είναι στην ίδια φόρμα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και αυτό είναι λογικό. Το θέμα είναι να περάσεις αλώβητος  από παιχνίδια όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση».

Πέρκινς: «Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας»

Ο Ντορόν Πέρκινς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει άμυνα και να τρέξει στον αιφνιδιασμό για να κερδίσει: «Πιστεύω πως κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι σημαντικό. Τώρα μπροστά μας είναι η Σιένα και θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Το “κλειδί” είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να παίξουμε άμυνα, να παίξουμε δυνατά και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Πονάει η απουσία του Γιώργου (σ.σ. Πρίντεζη), μας δίνει πόντους και ενέργεια, αλλά έχουμε τόσους καλούς παίκτες στην ομάδα μας που θα βγούμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του».

Εκτός αποστολής για τους «ερυθρόλευκους» έμειναν οι Πρίντεζης, Μάντζαρης, Γεωργάκης και Κατσίβελης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.