Ματς ζωής ή θανάτου στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια και ψάχνει μόνο τη νίκη στο τρίτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να μειώσει τη σειρά σε 2-1 και να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final 4 της Μαδρίτης (21:45).

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια και ψάχνει μόνο τη νίκη στο τρίτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να μειώσει τη σειρά σε 2-1 και να παραμείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final 4 της Μαδρίτης (21:45). Οι «πράσινοι» έχουν γνωρίσει ήδη δυο ήττες στη Μόσχα από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και σε περίπτωση, που δεν καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα στο ματς της Δευτέρας, θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Το «τριφύλλι» θέλει να μειώσει αρχικά τη σειρά και στη συνέχεια να προσπαθήσει να την ισοφαρίσει, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση, σε πέμπτο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μόσχα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει τους «πράσινους» για λίγα λεπτά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα, επιστρέφει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γκάνι Λαουάλ. 

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Βιτάλι Φριτζόν. Η προϊστορία είναι με το μέρος των Ρώσων, οι οποίοι μετρούν 17 νίκες σε σύνολο 32 αναμετρήσεων. Στους δώδεκα αγώνες, που έχουν διεξαχθεί με τους «πράσινους» γηπεδούχους, το «τριφύλλι» μετράει οκτώ νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.