Αποφασισμένος για την ισοφάριση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 (21:45, Novasports 3).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 (21:45, Novasports 3). Οι «πράσινοι» θέλουν μια εμφάνιση παρόμοια με αυτή του αγώνα της προηγούμενης Δευτέρας, όπου κατάφεραν να διαψεύσουν τα προγνωστικά και να πάρουν τη νίκη μειώνοντας τις νίκες και μπαίνοντας και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης, στο Final 4 της Μαδρίτης. 

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στα τρία προηγούμενα ματς. Από εκεί και πέρα, ο Γκάνι Λαουάλ είναι «ετοιμοπόλεμος», όμως η συμμετοχή του θα αποφασιστεί από τον προπονητή του «τριφυλλιού». Από την άλλη πλευρά, η ρωσική ομάδα θα παραταχθεί και σε αυτό το ματς, χωρίς τον Φριτζόν. Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει από τους παίκτες του τη νίκη, προκειμένου να πάρουν από τώρα την πρόκριση και να μη χρειαστούν να επιστρέψει η σειρά στη Μόσχα για πέμπτο ματς. 

Οι «πράσινοι» θα έχουν στο πλευρό τους, τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Η ρωσική ομάδα έχει 17 νίκες έναντι 16 του Παναθηναϊκού, σε σύνολο 33 αναμετρήσεων. Οι «πράσινοι» έχουν εννέα νίκες σε σύνολο 13 αγώνων, εντός έδρας με αντίπαλους τους Μοσχοβίτες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Τόλγκα Σαχίν (Ιταλία), Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.