Ελεύθεροι οι αδελφοί Ματσιάι

Ελεύθεροι ύστερα από αρκετές ώρες κράτησης για το περιστατικό με τον Ρούντι Φερνάντεθ αφέθηκαν οι δίδυμοι αδερφοί Ματσιάι.

Ελεύθεροι ύστερα από αρκετές ώρες κράτησης για το περιστατικό με τον Ρούντι Φερνάντεθ αφέθηκαν οι δίδυμοι αδερφοί Ματσιάι. Οι οπαδοί της Ζαλγκίρις υποστήριξαν ότι ο Ισπανός άσος της Ρεάλ τους έβρισε και τόνισαν πως όποιος πει κάτι κακό για τη Λιθουανία θα πρέπει να τιμωρείτε. Μάλιστα αμφότεροι παραδέχθηκαν πως βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Καθώς περνούσα, ο Ρούντι με βρήκε με τον ώμο κι είπε κάτι κακό για τη Λιθουανία περί κομμουνισμού. Μέσα μου ξύπνησαν διάφορα συναισθήματα και τον απώθησα στο πρόσωπο. Αν κάποιος πει κάτι κακό για τη Λιθουανία, τι πρέπει να κάνεις; Μας αποκάλεσε κομμουνιστές, κάτι χαζό. Για εμάς, αν κάποιος πει κάτι κακό για τη Λιθουανία πρέπει να τιμωρηθεί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Δεν το σκεφτήκαμε πολύ», δήλωσε ο Νάουρις Ματσιάι.

Από την πλευρά του, ο δίδυμος αδερφός του, Νορμούντας Ματσιάι συμπλήρωσε: «Πάντα περιμένουμε την ομάδα στα αποδυτήρια. Πάντα είμαστε εκεί μαζί με φίλους και περιμένουμε τους αδερφούς Λαβρίνοβιτς, τον Καουκένας, στον Στομπέργκας. Θέλαμε να τους μιλήσουμε. Αλλά πέρασε ο Φερνάντεθ, κάπως με έσπρωξε κι είπε κάτι στα ισπανικά. Μου βγήκαν όλα προς τα έξω. Αμέσως έπεσε κάτω κι έκανε τον τραυματία. Δεν έγινε τίποτα. Βέβαια, γρήγορα μετάνιωσε για τις πράξεις του. Μου ξύπνησαν διάφορα συναισθήματα. Ήταν πολλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.