Ράιτ: «Μπορούμε να νικήσουμε»

Την άποψη του ότι η Τσεντεβίτα μπορεί να νικήσει την Αρμάνι Μιλάνο και να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση στο Top-16 της Ευρωλίγκα εξέφρασε ο Μπρέισι Ράιτ.

Την άποψη του ότι η Τσεντεβίτα μπορεί να νικήσει την Αρμάνι Μιλάνο και να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση στο Top-16 της Ευρωλίγκα εξέφρασε ο Μπρέισι Ράιτ. Παράλληλα ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως η Τσεντεβίτα θα πρέπει να έχει ως οδηγό την εμφάνιση του ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να έχει ελπίδες για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες. Αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι, εάν παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μία νίκη θα μας βοηθήσει αρκετά για την πρόκριση στο TOP 16. Θα πρέπει να αφήσουμε το τελευταίο παιχνίδι και να επικεντρωθούμε σε αυτό που έρχεται. Θα πρέπει να αγωνιστούμε με τον καλύτερο τρόπο και αν αγωνιστούμε όπως στον Πειραιά, κόντρα στον Ολυμπιακό, πιστεύω πως έχουμε τύχη να νικήσουμε», ήταν τα λόγια του Μπρέισι Ράιτ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.