Πεδουλάκης: «Δύσκολο ματς στη Λιουμπλιάνα»

Ένα αρκετά δύσκολο ματς περιμένει ο Αργύρης Πεδουλάκης στην Λιουμπλιάνα, κόντρα στην Ολίμπια. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως θέλει από τους παίκτες να ξεχάσουν την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ένα αρκετά δύσκολο ματς περιμένει ο Αργύρης Πεδουλάκης στην Λιουμπλιάνα, κόντρα στην Ολίμπια. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως θέλει από τους παίκτες να ξεχάσουν την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να στρέψουν την προσοχή τους στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε την Πέμπτη για τη Σλοβενία, χωρίς απουσίες και προβλήματα. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής και στις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Αρχικά, ο Πεδουλάκης τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Ολίμπια έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της, που πρέπει να τον ανακόψουμε. Διαθέτει τρεις καλούς γκαρντ, ενώ μπορεί να κάνει καλό παιχνίδι μέσα στη ρακέτα. Εμείς θέλουμε να βρούμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι, να βγάλουμε αυτοματοποιημένες κινήσεις και να επιβληθούμε από την αρχή».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πρέπει να ξεχάσουμε τελείως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι καλό για εμάς που παίξαμε ένα τέτοιο ντέρμπι νωρίς, αλλά στο μυαλό μας είναι μόνο η Ολίμπια».

Επίσης, ο Πεδουλάκης τόνισε για τον Παπαλουκά: ««Αυτά είναι φήμες και αυτά είναι πράγματα που θα μπορούσε κάλλιστα να τα γράψει ένας φίλος ενός ατζέντη ή του παίκτη για δικούς τους λόγους».

Από την πλευρά του, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτη δήλωσε: «Πρέπει να ξεχάσουμε το ντέρμπι της Δευτέρας που ήταν πολύ δύσκολο γα εμάς και να κρατήσουμε μόνο ότι παλέψαμε ως το τέλος και ότι είμαστε μια μαχητική ομάδα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ολίμπια. Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και όχι η Ολίμπια το δικό της».

Τέλος, ο Έλληνας σέντερ υπογράμμισε: «Θα φανεί στην πορεία, εμάς μας ενδιαφέρει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.