Πλάθα: Εχουμε δύσκολο έργο στον Πειραιά

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας, Ζοάν Πλάθα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας, Ζοάν Πλάθα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ο Ισπανός τεχνικός αναγνώρισε τη δυσκολία της αναμέτρησης απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά επισήμανε ότι η ομάδα του θα παραταχθεί έτοιμη για την τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 3ο όμιλο.
«Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας στον Πειραιά. Την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός έχασε από την Αναντολού Εφές, άρα οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν εκδίκηση. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά “όπλα”.

Διαθέτει παίκτης που αγωνίζονται σε εθνικές ομάδες, κάτι που αποδεικνύει την ποιότητά του. Πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης που έχουν την αυτοπεποίθηση να επαναλάβουν τον άθλο τους. Οι φίλαθλοι του σίγουρα θα τον βοηθήσουν. Από την πλευρά μας γνωρίζουμε ότι θέλουμε το λιγότερο τέσσερις νίκες για να προκριθούμε στους “16”. Πάμε στην Ελλάδα με τη σωστή στάση για να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Πλάθα και συνέχισε αναφερόμενος στην προσθήκη του Ιμπραήμ Τζάαμπερ: «Ο Τζάαμπερ σε κάθε προπόνηση είναι όλο και καλύτερος.
Έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι θέλουμε από αυτόν, αλλά και τους συμπαίκτες του. Πρέπει να καταλάβει γρήγορα τι σημαίνει να είσαι παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να του δώσουμε να το καταλάβει».

Από την πλευρά του ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα ισορροπημένο ρόστερ και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες σε κάθε θέση και παίκτες ηγέτες, αλλά ποτέ κανείς δεν κατάφερε να νικήσει μόνος του μια ομάδα. Εμείς πάμε στον Πειραιά σαν ομάδα που θα παλέψει για τη νίκη. Ωστόσο, θα είναι δύσκολο. Τα τελευταία 5 χρόνια αντιμετωπίζω τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις στον Πειραιά, κυρίως από τους οπαδούς που δίνουν φοβερή δύναμη στην ομάδα τους. Το ΣΕΦ θα είναι “καυτό” την Πέμπτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.