Μπαρτζώκας: «Δεν αποτελεί ηθική δικαίωση η νίκη» (video)

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί «εκδίκηση» τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί «εκδίκηση» τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports. 

Ο προπονητής της Λοκομοτίβ στάθηκε στις απουσίες της ομάδας και τόνισε πως είναι πολύ σημαντική νίκη, αν και ξεκαθάρισε πως ακόμη είναι πολύ νωρίς. 

«Ποτέ δεν μου αρέσει να επικαλούμαι τις απουσίες. Ο Ράντολφ είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος παίκτης μας. Υπάρχει και ο Μπαλασόφ που έχει σπάσει το χέρι του, ενώ και ο Ντρέιπερ ήταν τραυματίας. Αντιμετωπίσαμε πολλές απουσίες και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική η νίκη μας. Βέβαια είναι πάρα πολύ νωρίς γιατί είναι ακόμη η αρχή της χρονιάς», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Λοκομοτίβ.

Για τα τελευταία λεπτά: «Καταρχήν παίζει ρόλο η ψυχολογική αντιμετώπιση του αγώνα. Εμείς έχουμε πολλούς πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες στην Ευρωλίγκα. Για παράδειγμα ο Σίγκλετον που παίζει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και θέλει να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού. Επίσης ο Μπρόκχοφ σήμερα ήταν πολύ σφικτός στις αποφάσεις του. Είναι αρκετά τα παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και θέλουν να παίξουν καλά. Σιγά σιγά βρήκαμε ρυθμό, είχαμε ενθουσιασμό και ήταν πολύ σημαντικό ότι κυριαρχήσαμε στο ριμπάουντ. Είχαμε περίπου 15 περισσότερα από τον Παναθηναϊκό και είναι ένα στοιχείο που δείχνει τη μαχητικότητα της ομάδας».

Για το αν θεωρεί τη νίκη ηθική δικαίωση για τον ίδιο: «Όχι. Φυσικά όχι. Εδώ έπαιζε η Λοκομοτίβ με τον Παναθηναϊκό και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς ότι κερδίσαμε. Δεν υπάρχει τίποτα για εμένα ξεχωριστό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.