Εγκώμια από τους «ερυθρόλευκους» αντιπάλους

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκαν στον Ολυμπιακό οι αντίπαλοί του στη φάση των ομίλων της Euroleague.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκαν στον Ολυμπιακό οι αντίπαλοί του στη φάση των ομίλων της Euroleague. Όπως υπογράμμισαν άπαντες, αξίζει σεβασμό στους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι είναι κάτοχοι του τροπαίου.

Αρχικά, ο προπονητής Αναντολού Εφές, Οκτάι Μαχμούτι τόνισε: «Είναι αλήθεια ένα πολύ δύσκολο γκρουπ. Ο Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος του τίτλου, ενώ Κάχα Λαμποράλ και Ζαλγκίρις συμμετέχουν πολλά πολλά χρόνια στη διοργάνωση. Επιπλέον οι βελτιώσεις και οι επενδύσεις που έχουν γίνει σε Αρμάνι και Τσεντεβίτα, καθιστούν τον Γ΄όμιλο ακόμα πιο δύσκολο».

Από την πλευρά του, ο γκαρντ της τουρκικής ομάδας, Κερέμ Τουντσερί: «Είναι μία καλή κλήρωση κατά τη γνώμη μου. Το σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς. Το σημαντικό είναι αρχικά να προκριθούμε στο Τοπ 16 και έπειτα να περάσουμε από όσο το δυνατό υψηλότερη θέση γίνεται. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο στην πρώτη ή δεύτερη θέση. Και έπειτα θα πάμε βήμα-βήμα».

Ο παίκτης της Ζαλγκίρις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δήλωσε: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στην Euroleague και ειδικά όταν στον όμιλο σου έχει να αντιμετωπίσεις τον πρωταθλητή, Ολυμπιακό. Θα είναι μεγάλη πρόκληση να παίξουμε μαζί τους. Όμως έχουμε και άλλες δυνατές αντιπάλους. Η Κάχα Λαμποράλ θα είναι διψασμένη καθώς πέρυσι δεν κατέφερε να περάσει στο Τοπ 16. Η Αναντολού Εφές και η Αρμάνι Μιλάνο γίνονται ισχυρότερες κάθε χρόνο. Και η Τσεντεβίτα θα είναι επικίνδυνη όπως είναι κάθε ‘πρωτάρης’ στη διοργάνωση. Το ρόστερ μας δεν έχει ολοκληρωθεί οπότε είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις για την κατάταξή μας στο Γ΄ όμιλο. Όπως και να έχει στόχος μας είναι η πρόκριση στο Τοπ 16».

Επίσης, ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Σέρτζιο Σκαριόλο δήλωσε: «Είναι ένας σύνθετος όμιλος. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να διακρίνω τις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Η πρόκριση στο Τοπ 16 είναι ο στόχος μας. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι».

Τέλος, ο γκαρντ της ιταλικής ομάδας, Κιθ Λάνγκφορντ: «Γνωρίζω τις ομάδες του ομίλου μας, γιατί έχω παίξει κόντρα στην Τσεντεβίτα πέρυσι στην Αδριατική λίγκα και φυσικά με τις υπόλοιπες στην Euroleague. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πιστεύω στο πλάνο της ομάδας μου και είμαι αισιόδοξος ότι θα περάσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.