Πεδουλάκης: «Έχουμε εξαιρετική παράδοση»

Να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός την παράδοση που έχει στην Euroleague θέλει ο Αργύρης Πεδουλάκης, σχολιάζοντας την κλήρωση των ομίλων.

Να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός την παράδοση που έχει στην Euroleague θέλει ο Αργύρης Πεδουλάκης, σχολιάζοντας την κλήρωση των ομίλων. Ο Έλληνας κόουτς χαρακτήρισε αρκετά δύσκολο τον όμιλο που έβγαλε η κληρωτίδα για τους «πράσινους», ενώ συμπλήρωσε πως το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού συνεχίζεται.

Αρχικά, ο Πεδουλάκης τόνισε: «Είναι ένα πολύ δυνατό γκρουπ, πιθανότατα το δυνατότερο που έβγαλε η κληρωτίδα. Υπάρχουν παραδοσιακές ομάδες, ισχυροί σύλλογοι, όμως ακόμα δεν έχουμε πλήρη εικόνα καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ τους. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να διατηρήσουμε την παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague».

Και συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσουμε το «χτίσιμο» της ομάδας μας και παράλληλα θα παρακολουθούμε τους αντιπάλους μας προκειμένου να μπορούμε να διακρίνουμε το πραγματικό τους προφίλ. Σε κάθε διοργάνωση, όπως είναι η Euroleague δεν υπάρχουν ούτε εύκολα παιχνίδια, ούτε εύκολοι αντίπαλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.