Μπαρτσελόνα για Σπανούλη

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα η «Elmundo deportivo» με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι ο μάνατζερ του Έλληνα γκαρντ, Μίρσλα Ραζνιάτοβιτς βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «Καταλανών» προκειμένου ο Σπανούλης να μετακομίσει στην Ισπανία.

«Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρυσι στην προσπάθειά της να πάρει τον Σπανούλη. Ένα χρόνο μετά, η μοίρα δίνει στην Μπαρτσελόνα νέα ευκαιρία. Η κρίση στην Ελλάδα, από την οποία δεν εξαιρείται και μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, μπορεί να οδηγήσει τον 30χρονο άσο να μην τηρήσει το συμβόλαιό του και να καταλήξει στη Βαρκελώνη. Η απόκτησή του θα μπορέσει να δώσει μία επιθετική λύση στην περιφέρεια για τον Τσάβι Πασκουάλ, ώστε να μειωθούν οι αρμοδιότητες του Ναβάρο σε αυτό το κομμάτι.

Οι επαφές μεταξύ Μπαρτσελόνα και Σπανούλη έχουν ήδη αρχίσει. Ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ήταν στη Βαρκελώνη. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, γιατί ο παίκτης θέλει συμβόλαιο με επαφές ανάλογες με αυτές που έχει στον Ολυμπιακό (2,4 εκατ. ευρώ), ενώ η Μπαρτσελόνα δεν πλησιάζει καν αυτό το νούμερο. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να μειώσει σημαντικά το μπάτζετ της και ήδη έχει ενημερώσει τον Σπανούλη πως δεν είναι εφικτό να συνεχίσει να του δίνει τα συγκεκριμένα χρήματα. Ήδη ο σύλλογος έχει χάσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και θα ακολουθήσουν κάποιοι παίκτες», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Πάντως οι «Μπλαουγκράνα» εκτός από την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη φέρονται να εξετάζουν και αυτή του Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Μπιλμπάο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.