Αυτή η Μακάμπι δεν βλέπεται! (video)

Η Μακάμπι γνώρισε άλλη μία ήττα, την τέταρτη σε πέντε αγώνες στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από την Νταρουσάφακα με 84-73 και πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες πορείες στην ιστορία της στη διοργάνωση.

Η Μακάμπι γνώρισε άλλη μία ήττα, την τέταρτη σε πέντε αγώνες στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από την Νταρουσάφακα με 84-73 και πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες πορείες στην ιστορία της στη διοργάνωση. 

Η ομάδα του «λαού» δεν λέει να ορθοποδήσει αφού ηττήθηκε για τρίτη φορά στην έδρα της τη φετινή σεζόν ενώ μετά από πέντε αγωνιστικές έχει καταφέρει να κάμψει την αντίσταση μόνο της «πρωτάρας» Σάσαρι. 

Έτσι, όπως είναι λογικό, βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της και εάν δεν αλλάξει κάτι άμεσα τότε είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός συνέχειας από την πρώτη κιόλας φάση. 

Αντίθετα, οι Τούρκοι, έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών ηττών και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση, μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στην Σάσαρι. 

Για τους φιλοξενούμενους μεγάλη ζημιά στη Μακάμπι έκανε ο Μαρκοϊσβίλι που σταμάτησε στους 22 πόντους μετρώντας 4/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 5/8 βολές ενώ είχε και δύο ασίστ ενώ αρκετά καλός και ο Γκόρντον που μπορεί να σκόραρε έξι πόντους αλλά μοίρασε οκτώ ασίστ. Τέλος, ο Ερντέν συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του αφού σκόραρε 16 πόντους με 7/7 δίποντα. 

Απ’ την άλλη, για τους Ισραηλινούς, την παρτίδα προσπάθησε να σώσει ο Ρότσεστι που σκόραρε 17 πόντους ενώ θετικός ήταν και ο Σμιθ που σταμάτησε στους 14 πόντους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.