Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Με πρόστιμο 100.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα, το βαρύτερο όλων που έχει επιβάλλει ποτέ η διοργανώτρια αρχή. Εκτός των «πρασίνων» τιμωρήθηκε και ο Ολυμπιακός.

Με πρόστιμο 100.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα, το βαρύτερο όλων που έχει επιβάλλει ποτέ η διοργανώτρια αρχή. Εκτός των «πρασίνων» τιμωρήθηκε και ο Ολυμπιακός.

Ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκα τιμώρησε το «τριφύλλι» λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οι οπαδοί του εντός και εκτός του «Σινάν Ερντέμ» κατά τη διάρκεια του Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι»… εισέπραξαν κι αυτοί καμπάνα, λόγω της εισόδου των ιλάθλων τους στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του τελικού με την ΤΣΣΚΑ.

Το σκεπτικό της τιμωρίας του Παναθηναϊκού αναφέρει ότι «…λαμβάνοντας υπόψη την έκταση που πήραν τα περιστατικά βίας στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, στις 13 Μαΐου και γενικά τα διάφορα περιστατικά τα οποία αφορούν τον Παναθηναϊκό μέσα στη σεζόν 2011/12, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ομάδα έχει σημαντικό πρόβλημα αναφορικά με την επίβλεψη των οπαδών της αλλά και αποτροπής της βίας γενικότερα». Πέραν αυτού καταλήγει αναφέροντας: «…Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των ατόμων που πήραν μέρος στα επεισόδια (ανάμεσα σε 200 με 300 οπαδούς, ένα σημαντικό αντιπροσωπευτικό δείγμα), ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ισχυρίζεται πως τα επεισόδια έγιναν μεταξύ κάποιων ατόμων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.