Κέσελ: «Ευγνώμων στον Ίβκοβιτς»

Εμφανώς συγκινημένος από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, ο Μάρκο Κέσελ αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή καθώς όπως τόνισε ήταν ο άνθρωπος που τον ώθησε στο μπάσκετ και τον υποστήριξε από την αρχή.

Εμφανώς συγκινημένος από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, ο Μάρκο Κέσελ αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή καθώς όπως τόνισε ήταν ο άνθρωπος που τον ώθησε στο μπάσκετ και τον υποστήριξε από την αρχή. Ο Σέρβος άσος των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στα ρωσικά ΜΜΕ τόνισε πως είναι ευγνώμων στον Ντούσαν Ίβκοβιτς αφού ο τεχνικός του Ολυμπιακού τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

«Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη κι εγώ είμαι μέλος της. Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Από μικρός είχα όνειρο να κατακτήσω τίτλους και να φτάσω στην κορυφή. Αφιερώνω στον πατέρα μου, που έφυγε από τη ζωή, αυτό το τρόπαιο. Ήταν αυτός που με ώθησε στο μπάσκετ και με υποστήριξε από την αρχή έχοντας κι αυτός το ίδιο όνειρο. Θα ήθελα να το γιορτάσουμε μαζί, αλλά δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας», δήλωσε αρχικά ο Κέσελ και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστώ τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μετά από δύο χρόνια με σκαμπανεβάσματα στον Ολυμπιακό, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή. Αυτός είναι ο άνθρωπος που με έβαλε στην εθνική Σερβίας και τώρα μου έδωσε την ευκαιρία να στεφθώ πρωταθλητής Ευρώπης. Του είμαι ευγνώμων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.