Κριάπα: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»

Ανήμποροι να πιστέψουν ότι έχασαν την Ευρωλίγκα μέσα από τα χέρια τους είναι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σύμφωνα με τον Βίκτορ Κριάπα.

Ανήμποροι να πιστέψουν ότι έχασαν την Ευρωλίγκα μέσα από τα χέρια τους είναι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σύμφωνα με τον Βίκτορ Κριάπα. Ο φόργουορντ των Μοσχοβιτών ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την απώλεια της Ευρωλίγκα.

«Η χαλάρωσή μας σίγουρα έπαιξε ρόλο. Δεν συνεχίσαμε να πιέζουμε τον Ολυμπιακό, εκείνοι έκαναν ένα σερί και άντλησαν θάρρος και τα σχήματα που δοκιμάσαμε δεν λειτούργησαν. Αντίθετα οι αλλαγές του Ολυμπιακού λειτούργησαν και από τη στιγμή που δεν ήταν στο παρκέ ο Σπανούλης, δεν είχαμε προσανατολισμό πάνω σε κάποιον παίκτη στην άμυνα. Στο τέλος χάσαμε πολλές βολές και ένα δικό μας παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε. Κάναμε μέχρι τον τελικό μία πολύ καλή σεζόν. Θέλαμε πολύ την Ευρωλίγκα, φτάσαμε πολύ κοντά, αλλά χάσαμε την ευκαιρία», δήλωσε ο Κριάπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.