Καϊμακόγλου: «Αμαρτία από τον Θεό»

Στροφή στο πρωτάθλημα κάνει πλέον ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο μικρό τελικό του Φάιναλ Φορ.

Στροφή στο πρωτάθλημα κάνει πλέον ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο μικρό τελικό του Φάιναλ Φορ.
Ο φόργουορντ των πράσινων τόνισε ότι θα πρέπει πλέον οι πρωταθλητές να τα δώσουν όλα για να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

«Πιστεύω ότι τα δώσαμε όλα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ και αξίζαμε τη νίκη, οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το παιχνίδι. Είναι «Αμαρτία από τον Θεό», κάτι τέτοιο. Το πιο σημαντικό όμως αυτή τη στιγμή είναι να μην καθίσουμε και να κλάψουμε, να το αφήσουμε πίσω, να πιστέψουμε τις δυνατότητες μας, στην ψυχολογία μας και από την Πέμπτη στο πρώτο παιχνίδι των τελικών να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε», είπε ο φόργουορντ των «πράσινων» και πρόσθεσε:

«Σήμερα ήταν δύσκολο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι και παλέψαμε. Πλέον χάσαμε το δεύτερο στόχο έχει μείνει ένας στόχος, το πρωτάθλημα, εύκολο δεν είναι, τα λόγια δεν είναι εύκολα αλλά αυτό που έγινε εδώ πέρα, το ότι χάσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλύτερο πρέπει να μας πεισμώσει και να βγούμε τις τελευταίες δέκα-δεκαπέντε μέρες να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Όσο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στη Sinan Erdem Arena;

«Ήθελα να το πω από μόνος μου, ξέχωρα που είπα και προχθές ότι είμαι πολύ περήφανος για τους προπονητές και τους συμπαίκτες, για όλους γιατί ήρθαμε εδώ και παλέψαμε και δείξαμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο. Αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι σήμερα ειδικά όταν βγήκαμε στην παρουσίαση συγκινήθηκα βλέποντας τέσσερις χιλιάδες κόσμος να έχει έρθει από την Αθήνα σε αυτές τις δύσκολες εποχές να στηρίζει αυτή την ομάδα και νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι φτιαγμένος για τα Final 4 να έρχονται οι οπαδοί του να τον υποστηρίζουν και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Αλλά τους θέλουμε μαζί μας να μας υποστηρίξουν και πάλι στους δύσκολους τελικούς που έρχονται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.