Καζλάουσκας: Δεν είχαμε πειθαρχία

Η ομάδα του έχασε τη συγκέντρωση της σε κρίσιμα λεπτά του τελικού και δη ο Μίλος Τεόντοσιτς, που όπως επεσήμανε ο Γιόνας Καζλάουσκας, θα έπρεπε να έχει καλύτερο έλεγχο του ρυθμού.

Η ομάδα του έχασε τη συγκέντρωση της σε κρίσιμα λεπτά του τελικού και δη ο Μίλος Τεόντοσιτς, που όπως επεσήμανε ο Γιόνας Καζλάουσκας, θα έπρεπε να έχει καλύτερο έλεγχο του ρυθμού.
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Δεν είναι εύκολο να μιλήσω μετά από αυτό το ματς. Είχαμε μεγάλη διαφορά, αλλά χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα και ίσως σκεφτήκαμε πως είχαμε το ματς στο τσεπάκι. Κάναμε σοβαρά λάθη σε άμυνα κι επίθεση, είχαμε ατομικές ενέργειες και καθόλου πειθαρχία στο παιχνίδι μας», ήταν τα πρώτα λόγια του για να προσθέσει ότι «ο Ίβκοβιτς έστειλε τον Σπανούλη στον πάγκο γιατί δεν είχε τίποτα να χάσει. Με τους νέους παίκτες του ο Ολυμπιακός άνοιξε το ρυθμό, πέτυχε κάποια πολύ μεγάλα καλάθια κι εμείς δεν ελέγξαμε την κατάσταση».
Αναφερόμενος στις βολές επεσήμανε ότι «είχαμε πει να εκτελέσει βολές ο Τεόντοσιτς ή ο Σισκάουσκας, αλλά από τις έξι τελευταίες βολές βάλαμε μόνο τις δύο».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απόδοση του Τεόντοσιτς λέγοντας ότι ο παίκτης «ήταν ο βασικός λόγος που πήραμε μεγάλη διαφορά, αλλά στο τέλος έπρεπε να ελέγξει καλύτερα το ρυθμό».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν θεωρεί ήδη αποτυχημένη τη σεζόν για την ομάδα του, απάντησε ότι «σίγουρα η ΤΣΣΚΑ θέλει να κερδίζει όλους τους τίτλους. Δεν μπορώ να πω πως είναι αποτυχημένη η χρονιά επειδή δεν πήραμε την Ευρωλίγκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.