Τεόντοσιτς: «Σεβασμός στον Ολυμπιακό»

Με σεβασμό προς τον Ολυμπιακό θα πρέπει να αγωνιστεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό της Ευρωλίγκα αν θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο σύμφωνα με τον Μίλος Τεόντισιτς.

Με σεβασμό προς τον Ολυμπιακό θα πρέπει να αγωνιστεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό της Ευρωλίγκα αν θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο σύμφωνα με τον Μίλος Τεόντισιτς. Ο άλλοτε άσος των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στη νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού και τόνισε πως θα πρέπει να ξεχάσουν το παιχνίδι με τους «πράσινους» και να συγκεντρωθούν στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ νεανική ομάδα. Παίζει με πολλή ενέργεια και έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Έπαιξαν πολύ καλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πρέπει να τους σεβαστούμε πολύ αν θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο», σχολίασε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Παίξαμε ένα εκπληκτικό ματς. Δεν είχε πολύ θέαμα, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια. Τους σεβόμαστε και το δείξαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε.

Μετά από αυτή τη νίκη πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Ξεκίνησαν το ματς πολύ δυνατά, αλλά επιστρέψαμε με την πολύ σκληρή άμυνά μας. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στον τελικό με τον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.