“Καλύτεροι στον τελικό”

Οι τρεις από τους τέσσερις που βρέθηκαν στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου εν όψει του τελικού της Ευρωλίγκας (είχατε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports.gr) αντιμετωπίζουν την πρώην ομάδα τους και φυσικά αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο.

Οι τρεις από τους τέσσερις που βρέθηκαν στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου εν όψει του τελικού της Ευρωλίγκας (είχατε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports.gr) αντιμετωπίζουν την πρώην ομάδα τους και φυσικά αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς τόνισε πως ήταν μία σημαντική περίοδο της καριέρας του η θητεία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Γιόνας Κασλάουσκας είπε πως οι σχέσεις του με τον Ολυμπιακό είναι καλές και είναι χαρούμενος που έχει δουλέψει στον ελληνικό σύλλογο. Οσο για τον Τεόντοσιτς αναφέρθηκε στην κίνηση του να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε πως στον αγώνα θα πρέπει να βάλει στην άκρη τα συναισθήματα.

Οσο για τον τελικό, ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού είπε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη από ότι στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, να πιέσει περισσότερο και να ελέγξει τα ριμπάουντ. Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως σχεδόν σε κάθε ματς φέτος οι “ερυθρόλευκοι” είχαν το ρόλο του αουτσάιντερ, ωστόσο στο τέλος ήταν αυτοί που πανηγύριζαν και ευχήθηκε το ίδιο να συμβεί και την Κυριακή.

Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι εδώ με την ομάδα μου. Περιμένουμε ένα μεγάλο ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε τελείως διαφορετικά από ό,τι απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Χθες πολλοί δεν περίμεναν πως δεν θα νικούσαμε την Μπαρτσελόνα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία ομάδα που παίζει πιο επιθετικά. Την αντιμετωπίσαμε δύο φορές στο Top 16, στο πρώτο παίξαμε καλά, αλλά στο δεύτερο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν πολύ καλύτερη. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να το απολαύσουμε μετά από μία πολύ σκληρή σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Θα πρέπει να πιέσουμε και πάλι πολύ, να έχουμε πιο γρήγορο ρυθμό και να ελέγξουμε καλύτερα τα ριμπάουντ. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από χθες. Πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι για να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Είναι η ίδια ομάδα από την αρχή της σεζόν και έχει αυτό το πλεονέκτημα. Ημουν προπονητής τόσων παικτών στην ομάδα της ΤΣΣΚΑ. Ήταν μία πολύ σημαντική περίοδος στην καριέρα μου».

Γιώργος Πρίντεζης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό και θα αντιμετωπίσουμε το φαβορί από την αρχή της σεζόν. Καταφέραμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα σε ένα στυλ παιχνιδιού που δεν είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, με χαμηλό σκορ. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό, κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε εδώ, αλλά το αξίζαμε. Ελπίζω να τελειώσει το ματς όπως και το χθεσινό.  Από την αρχή της σεζόν δεν ήμασταν το φαβορί στα περισσότερα ματς και στο τέλος κερδίζαμε. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Είναι ένας τελικός, ένα και μοναδικό ματς και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για τις πιθανότητές μας.

Αυτό που παίρνουμε από τον κόσμο μας είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στην αρχή της σεζόν κανείς δεν μας είχε εμπιστοσύνη και παίζαμε σε άδειο γήπεδο, ενώ στα ματς με τη Σιένα υπήρχε sold out. Αυτό μας κάνει όλους πολύ χαρούμενους και είναι ακόμη μεγαλύτερη χαρά που θα παίξουμε στον τελικό. Είναι ο πρώτος μου στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα είναι κάτι σπουδαίο».

Γιόνας Κασλάουσκας:  «Είναι μεγάλη η ευτυχία μας που θα παίξουμε στον τελικό. Την Παρασκευή κερδίσαμε μια πολύ ισχυρή ομάδα, έτσι η νίκη είναι διπλή για εμάς. Την Κυριακή θα παίξουμε με ακόμα μία σπουδαία ομάδα, με κάποιους έμπειρους παίκτες και προπονητή. Πρόκειται για εξίσου σημαντικό αγώνα. Θα είναι μια καινούρια μέρα. Κανείς μας δεν μπορεί να πει πως θα είμαστε κουρασμένοι και θα μειωθεί η απόδοσή μας.

Είναι ευτυχία που έχω συνεργαστεί με τους παίκτες και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Ολυμπιακό. Βλέπω και τις δύο ομάδες ως οικογένειές μου, γνώρισα τους ανθρώπους τους κι έκανα φιλίες. Δεν νομίζω, όμως, ότι παίζει ρόλο ότι έχουμε δουλέψει, και εγώ και ο Ίβκοβιτς, στις ίδιες ομάδες. Θεωρώ πως στο τέλος θα κερδίσει το μπάσκετ».

Ο Λιθουανός ρωτήθηκε και αν η γυναίκα του, του είχε πει πως είναι καλός προπονητής , αλλά όχι όσο ο Ομπάντοβιτς. «Δεν το είπε ποτέ η σύζυγος μου αυτό. Μην ρωτάτε εμένα λοιπόν.», ήταν η απάντηση του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μίλος Τεόντοσιτς: Είναι μεγάλη χαρά και για μένα και θα είναι μεγαλύτερη αύριο στον τελικό. Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Είμαι έτοιμος για τον τελικό. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά μπορώ να πω πως εγώ και οι συμπαίκτες μου μπορούμε να νικήσουμε. Εύχομαι καλή τύχη και στους δυο. Εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που θα παίξω απέναντι στον Ολυμπιακό. Απέκτησα σπουδαίες φιλίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού που μας στήριξαν. Πρέπει να αφήσω στην άκρη τα συναισθήματά μου και να κάνω τη δουλειά μου. Ο Ολυμπιακός γνωρίζουμε πως έχει παίκτες που πρέπει να σταματήσουμε, αλλά τους αντιμετωπίζουμε όλους ίσους προς ίσους.

Για τον Ίβκοβιτς και τον Καζλάουσκας, ο Σέρβος άσος τόνισε: «Είναι δύσκολο να απαντήσω. Και οι δυο τους είναι εδώ. Αν δεν ήταν εδώ θα μπορούσα να απαντήσω (γέλια). Πέρασα ευχάριστα και με τους δυο, έχω ζήσει σημαντικές επιτυχίες και με τους δυο. Ο Ίβκοβιτς με έμαθε να δουλεύω, ενώ ο Καζλάουσκας μου έχει δώσει ελευθερία εντός και εκτός παρκέ. Εύχομαι να δουλέψουμε μαζί για πολλά χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.