Ερυθρόλευκοι αυτονομιστές και γκρίζοι λύκοι!

Αποστολή στην Κων/πολη Νικήτας Αυγουλής
Ο Ολυμπιακός που το περασμένο καλοκαίρι έμοιαζε να ξεκινάει από την αρχή και να στοχεύει μόνο στην Ελλάδα, χτίζοντας από το μηδέν με παίκτες που έχουν μέλλον, όχι όμως και εικόνες για τελικούς και φάιναλ φορ θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ για τον δικό του... παράδεισο.

Αποστολή στην Κων/πολη Νικήτας Αυγουλής
Ο Ολυμπιακός που το περασμένο καλοκαίρι έμοιαζε να ξεκινάει από την αρχή και να στοχεύει μόνο στην Ελλάδα, χτίζοντας από το μηδέν με παίκτες που έχουν μέλλον, όχι όμως και εικόνες για τελικούς και φάιναλ φορ θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ για τον δικό του… παράδεισο.

Ο Ίβκοβιτς έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, δίδαξε και τελικά έκανε βίωμα στους παίκτες του, ότι το συγκεκριμένο ματς μπορεί να κερδηθεί μόνο με τον έλεγχο του ρυθμού. Ο Ολυμπιακός κυριολεκτικά υπνώτισε την ισπανική ομάδα. Έδωσε ρεσιτάλ αμυντικής λειτουργίας και συνέπειας, ενώ επιθετικά έκανε ότι ακριβώς χρειαζόταν για να βάλει ερυθρόλευκη σφραγίδα στο εισιτήριο του τελικού.  Το να κρατήσεις την Μπαρτσελόνα ολόκληρο ματς στον έναν αιφνιδιασμό σημαίνει ότι και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και φυσικά, μπορείς να το εφαρμόσεις.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ήταν πραγματικός αρχηγός και ο Γιώργος Πρίντεζης πραγματικός υπαρχηγός. Ο Ντόρσι για μια ακόμα φορά θωράκισε την άμυνα των ερυθρολεύκων και έκανε τους Ισπανούς να υποφέρουν για να σκοράρουν, ενώ κάθε παίκτης που χρησιμοποιήθηκε από τον Ντούντα έδωσε ότι ενέργεια είχε και δεν είχε προκειμένου το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Στα αποδυτήρια οι σκηνές που εξελίχθηκαν μπορούν να χαρακτηριστούν… ιστορικές. Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος σε θερμό εναγκαλισμό με τον Ίβκοβιτς, έκαναν σχέδια για το παιχνίδι της Κυριακής, την ίδια στιγμή που η υπόλοιπη ομάδα είχε συμπεριφορά που αρμόζει σε πραγματική νικήτρια. Οι πανηγυρισμοί δεν ξέφυγαν, άπαντες έδειχναν να θυμούνται ότι υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι και απλά χάρηκαν με μέτρο τη στιγμή.

Λίγο νωρίτερα ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν πραγματικό λιοντάρι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και τους διαιτητές. Οι πράσινοι έλεγξαν το παιχνίδι απόλυτα, ο Ομπράντοβιτς προσπάθησε και κατάφερε να… εγκλωβίσει τον Καζλάουσκας, όμως στο τέλος ο Σέρβος δεν είχε υπολογίσει τον γκρίζο… μπαλαντέρ των Ρώσων.

Με σφυρίγματα εξόφθαλμα, άουτ ανάποδα, βήματα που δεν στηρίχτηκαν, πατημένες πλάγιες γραμμές και φάουλ βγαλμένα από τα καλύτερα ρώσικα παραμύθια η αρκούδα πήρε ασθμαίνοντας το εισιτήριο για τον τελικό. Το όνειρο να δούμε δύο ελληνικές ομάδες στην Πόλη να παλεύουν για τον τίτλο δεν θα πραγματοποιηθεί. Η πιο πικρή όμως, γεύση μένει γιατί ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι μπορούσε, αλλά κάποιοι εκτός αγώνα παράγοντες δεν τον άφησαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.