Τεόντοσιτς:«Τον έχω συγχωρέσει το Μήτσο»

Άφεση... αμαρτιών πήρε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, από τον Μίλος Τεόντοσιτς, για το φτύσιμο του πρώτου στον δεύτερο σε ντέρμπι των «αιωνίων», όταν ο Σέρβος γκαρντ ήταν παίκτης του Ολυμπιακού.

Άφεση… αμαρτιών πήρε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, από τον Μίλος Τεόντοσιτς, για το φτύσιμο του πρώτου στον δεύτερο σε ντέρμπι των «αιωνίων», όταν ο Σέρβος γκαρντ ήταν παίκτης του Ολυμπιακού. Προ ημερών, ο Διαμαντίδης είχε καταθέσει σε συνέντευξη μέσω facebook πως ένα από τα λάθη του, τα οποία έχει αναγνωρίσει, ήταν αυτή η κίνηση προς τον Τεόντοσιτς. Σήμερα, με το χρόνο να μετρά αντίστροφα για τον ημιτελικό ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός, ο Τεόντοσιτς δήλωσε πως τον συγχωρεί: «Καταλαβαίνω τον Μήτσο» είπε ο πόιντ γκαρντ της ρωσικής ομάδας, χαρακτηρίζοντας τον Διαμαντίδη ως τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή Ευρωπαίο παίκτη. «Κάποιες φορές, όταν τα δίνεις όλα στον αγώνα, αντιδράς σπασμωδικά, χωρίς να συνειδητοποιείς τι κάνεις. Μπορεί να κάνεις ανόητα πράγματα, να υπερβάλλεις, να πεις λόγια που δεν εννοείς. Για μένα ο Μήτσος είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και τον σέβομαι» επισήμανε ο Σέρβος διεθνής.
Πάντως, αρνήθηκε πως έχει έξτρα κίνητρο αύριο απέναντι στον Παναθηναϊκό, λόγω της θητείας του στους «ερυθρόλευκους»: «Όχι τόσο πολύ. Δεν σκέφτομαι ως παίκτης του Ολυμπιακού πια, αλλά ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ. Αυτό το παιχνίδι είναι λίγο διαφορετικό. Θα βάλω τα συναισθήματα στην άκρη και θα κάνω τη δουλειά μου. Τώρα σκέφτομαι ως επαγγελματίας και δεν τίθεται θέμα να “σκοτώσω” τον παίκτη του Ολυμπιακού μέσα μου» ξεκαθάρισε ο Τεόντοσιτς.
Το σίγουρο είναι πως θα ήθελε πολύ να προκριθεί στον τελικό, αλλά γνωρίζει πως αύριο, στον πρώτο ημιτελικό (18:00), «θα γίνει ένας πολύ δύσκολος αγώνας, περιμένω. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι πρωταθλητές Ευρωλίγκας. Τους σεβόμαστε και θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε ν’ αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό και να πάμε εμείς στον τελικό».
Οι δύο νίκες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί των «πρασίνων» στην κανονική περίοδο δεν εφησυχάζουν ούτε τον Τεόντοσιτς, ούτε τους συμπαίκτες του: «Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν σημαίνουν κάτι. Ήταν για τους ομίλους. Τώρα μία βολή μπορεί να κρίνει το φιναλίστ. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί εξαιρετικά. Πρέπει να μείνουμε όλοι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.