Ιτούδης: “Το κίνητρό μας…”

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε την επιθυμία όλων στον Παναθηναϊκό να υπερασπίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε την επιθυμία όλων στον Παναθηναϊκό να υπερασπίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. «Είμαστε ακόμα πρωταθλητές Ευρώπης και το κίνητρο να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας είναι τεράστιο. Παλεύαμε από το καλοκαίρι να βρεθούμε στην Πόλη και πλέον απέχουμε δύο νίκες από την κορυφή της Ευρώπης. Βέβαια, έχουμε την αυτογνωσία ότι το έργο μας δεν είναι εύκολο» είπε ο συνεργάτης του Ζελικο Ομπράντοβιτς στον «Τύπο της Κυριακής».

Ο Ιτούδης μίλησε ακόμη:
Για τη δυναμική της ΤΣΣΚΑ Μόσχας :
«Είναι μια ομάδα, η οποία έχει παντρέψει την εμπειρία με το ταλέντο. Δικαίως θεωρείται φαβορί. Δεν είναι όμως ανίκητη, έχει τρωτά σημεία τα οποία θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε. Έχουμε αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ δύο φορές και έχουμε ηττηθεί. Αλλά αυτό δεν μας έχει σκοτώσει, γιατί έχουμε μία ακόμα ευκαιρία να την κερδίσουμε και να την αποκλείσουμε. Οι παίκτες μας έχουν το επίπεδο και την ικανότητα να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος».

Για το γεγονός ότι το «τριφύλλι» είναι η πιο έμπειρη ομάδα του φάιναλ φορ:
«Αυτός ο παράγοντας μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε κάποιο τρακ που έχει κάποιος αρχάριος ίσως. Στα υπόλοιπα, όμως, κομμάτια του αγώνα όλες οι ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες».

Για το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας του Παναθηναϊκού:
«Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είναι ένας μοντέρνος προπονητής, ο οποίος δεν φοβάται τον ίσκιο του και εμπιστεύεται τους συνεργάτες του. Έτσι, έχουμε εκτοξεύσει το όνομα του Παναθηναϊκού πανευρωπαϊκά με τη στήριξη της διοίκησης και την άψογη συνεργασία με σπουδαίους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης