Κιριλένκο σαν… Διαμαντίδη και Σπανούλη

Είναι ο... καθοδηγητής της ΤΣΣΚΑ. Ο λόγος για τον Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος εξήγησε πως ο ρόλος του είναι σαν αυτόν που έχουν Διαμαντίδης και Σπανούλης σε Παναθηναίκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, αλλά και ο Ναβάρο στη Μπαρτσελόνα.

Είναι ο… καθοδηγητής της ΤΣΣΚΑ. Ο λόγος για τον Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος εξήγησε πως ο ρόλος του είναι σαν αυτόν που έχουν Διαμαντίδης και Σπανούλης σε Παναθηναίκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, αλλά και ο Ναβάρο στη Μπαρτσελόνα.
Ο αστέρας των Μοσχοβιτών βρισκόταν στο παρκέ επί 37’55” στον τελικό της VTB League και όταν ρωτήθηκε για τις ελάχιστες «ανάσες» που πήρε τόνισε ότι «σχεδόν όλες οι ομάδες εξαρτώνται απ’ τους ηγέτες της. Ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, απ’ τον Σπανούλη, ο Παναθηναϊκός απ’ τον Διαμαντίδη κι η Μπαρτσελόνα απ’ τον Ναβάρο».

Αναλύοντας περαιτέρω την απόφαση του Γιόνας Καζλάουσκας να του δώσει τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής, δήλωσε στο «championat.com» ότι «σχεδόν κάθε ομάδα έχει έναν παίκτη, που αποτελεί τη βασική επιλογή της στην επίθεση. Κατ’ εμέ, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα έχει αρκετούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Σίγουρα, όταν είμαι στο παρκέ, περιμένουν από εμένα να δώσε τη λύση σε δύσκολες καταστάσεις. Δεν μου αποτελεί έκπληξη, αφού γνωρίζω πώς να δίνω το καλύτερο δυνατό. Όλοι γνωρίζουν πως δεν είμαι εκτελεστής, δεν κουβαλώ το μεγαλύτερο φορτίο στην επίθεση, αλλά προσπαθώ να δίνω το μάξιμουμ με τρόπους που να εξυπηρετούν το σύνολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης