«Όλα πιθανά στο Final 4 της Πόλης»

Πεπεισμένοι πως οι «αιώνιοι» μπορούν να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης, εμφανίστηκαν οι Διαμαντίδης και Πρίντεζης.

Πεπεισμένοι πως οι «αιώνιοι» μπορούν να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης, εμφανίστηκαν οι Διαμαντίδης και Πρίντεζης. Οι δυο παίκτες μίλησε στην επίσημη σελίδα της Adidas, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Αρχικά, οι δυο παίκτες τόνισαν για το αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το φαβορί για τον τίτλο:

Διαμαντίδης: Τα μπάτζετ δεν παίζουν ρόλο. Σε ένα Final Four από την στιγμή που μιλάμε για μονούς αγώνες, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα έχει χαμηλότερο μπάτζετ από πέρσι αλλά φέτος προκρίθηκε στο Final Four, ενώ πέρσι όχι.

Πρίντεζης: Τα μπάτζετ είναι μόνο για τον κόσμο. Αν μια ομάδα λειτουργεί καλά τότε έχει πιθανότητες. Μάλιστα μέσα από τα χαμηλά μπάτζετ έχουν την ευκαιρία νεαροί Έλληνες να δείξουν το ταλέντο τους.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε για τον ημιτελικό κόντρα στους Ρώσους:
Θέλουμε πολύ να περάσουμε αλλά ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή και γεμάτη ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλό παιχνίδι και αν αξίζουμε να περάσουμε. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κρίνουν το ματς. Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ έχει πλεονέκτημα αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα λάθη και φυσικά η τύχη.

Σχετικά με το αν ο Ολυμπιακό θα επηρεαστεί από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε:
Σίγουρα θα παίξει. Θετικά η αρνητικά θα φανεί από το αποτέλεσμα στο Final Four αλλά δεδομένα κατά ένα ποσοστό θα επηρεαστούν οι τελικοί. Θα ήταν καλό να μην υπήρχε αυτό το διάστημα απραξίας αλλά αφού έπεσαν οι εκλογές δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.

Επίσης, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε για το μυστικό της επιτυχίας των «πράσινων» τα τελευταία χρόνια:
Πρέπει να υπάρχουν τρία πράγματα. Καλή διοίκηση, σταθερός κορμός παικτών και καλός προπονητής. Ο Παναθηναϊκός με τους κ. Γιαννακόπουλους, τους Έλληνες παίκτες και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα έχει αυτά και έτσι έφτασε στις επιτυχίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης