Οι Διαμαντίδης και Πρίντεζης σε live streaming

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Final 4 της Euroleague, οι Δημήτρης Διμαντίδης και Γιώργος Πρίντεζης διαταυρώνουν τα ξίφη τους.

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Final 4 της Euroleague, οι Δημήτρης Διμαντίδης και Γιώργος Πρίντεζης διαταυρώνουν τα ξίφη τους. Οι δυο παίκτες των «αιωνίων» αντιπάλων θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των φιλάθλων των δυο ομάδων.

Η ανακοίνωση της Adidas: «Το Final Four της Euroleague θα έχει φέτος ελληνικό χρώμα και το adizero Crazy Light της adidas σας φέρνει live δυο από τους πρωταγωνιστές του, μόλις μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των ημιτελικών!

Δημήτρης Διαμαντίδης και Γιώργος Πρίντεζης θα μιλήσουν στο Facebook page adidas basketball σε μια μοναδική live streaming συνέντευξη, όπου εσύ κάνεις τις ερωτήσεις! Μπες την Παρασκευή, 4 Μαΐου, στις 14.30 στο ειδικό live streaming tab της σελίδας adidas basketball και ρώτησε τους αγαπημένους σου παίκτες ό,τι θέλεις σχετικά με το Final Four της Κωνσταντινούπολης!

Πόσο δύσκολη είναι η προετοιμασία για το Final Four; Ποιος θα σηκώσει την κούπα; Ρώτησε τα όλα live, πάρε μια πρώτη γεύση από τις αναμετρήσεις της Κωνσταντινούπολης και μπες στην κλήρωση για έξι ζευγάρια adizero Crazy Light με την υπογραφή του Δημήτρη ή του Γιώργου».


Streaming by Ustream


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.