Δια χειρός παικτών δύο «μαγικά χαρτάκια»

Δύο τυχεροί φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, μετά από κλήρωση που θα κάνουν παίκτες της ομάδας το προσεχές Σάββατο (28/4).

Δύο τυχεροί φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, μετά από κλήρωση που θα κάνουν παίκτες της ομάδας το προσεχές Σάββατο (28/4).

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» που κάνουν αγορές προϊόντων από το Official Olympiacos BC Store αξίας 30? και άνω μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου, θα μπουν το Σάββατο στις 12.30 στην κληρωτίδα για δύο εισιτήρια του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Η διαδικασία θα διεξαχθεί στην επίσημη μπουτίκ του μπασκετικού Ολυμπιακού από παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Παράλληλα, όσοι φίλοι της ομάδας πραγματοποιήσουν αγορές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπαίνουν αυτόματα και σε μία σειρά κληρώσεων με πολλά δώρα, όπως μία επίσημη φανέλα του αρχηγού μας, Βασίλη Σπανούλη, με όλες τις υπογραφές των παικτών της ομάδας, συλλεκτικά t-shirts του Φάιναλ Φορ και πολλά άλλα.

Τέλος, όλοι οι μικροί φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στους παίκτες της ομάδας, ενώ θα μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.