Μηδενική ανοχή από την τουρκική αστυνομία

Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης στις 11-13 Μαΐου. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη συμμετείχαν εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων, της τουρκικής αστυνομίας καθώς και της ομοσπονδίας.

Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης στις 11-13 Μαΐου. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη συμμετείχαν εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων, της τουρκικής αστυνομίας καθώς και της ομοσπονδίας.

Ο έλεγχος για την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται σε τρεις ζώνες, ενώ δεν θα πλησιάζει καν όποιος δεν έχει προμηθευτεί εισιτήριο. Οι τουρκικές αρχές θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την τήρηση της τάξης, χωρίς τη συνεργασία με ιδιωτική ασφάλεια.

Οι οπαδοί των τεσσάρων ομάδων θα τοποθετηθούν σε διαφορετικές θύρες, ενώ οι φίλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη θα κάθονται στις απέναντι θύρες για να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση.

Τα μέτρα τήρησης της τάξης δεν θα περιοριστούν μόνο στο γήπεδο και τους περιβάλλοντες χώρους αλλά και στα σημεία όπου θα κινούνται οι οπαδοί των ομάδων στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που θα  ταξιδέψουν οδικώς στην Πόλη, δεν θα επιτρέπεται  να μεταβούν στο γήπεδο με τα οχήματα τους αφού δεν θα υπάρχει χώρος στάθμευσης.

Οι διοικήσεις των ελληνικών ΚΑΕ ανέλαβαν την ευθύνη να ενημερώσουν τους οπαδούς τους που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για τη στάση της αστυνομίας σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να προκαλέσει επεισόδια.

Τον Παναθηναϊκός στη σύσκεψη για τον Final Four της Ευρωλίγκα που πραγματοποιήθηκε στην Πόλη εκπροσώπησε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού το παρών έδωσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.