Αντιπρόεδρος της ULEB ο Βασίλης Οικονομίδης

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, κατέλαβε -ομόφωνα- τη θέση του αντιπροέδρου της ULEB, μετά από πρόταση του επανεκλεγέντος (γι' ακόμη τέσσερα χρόνια) προέδρου της Ένωσης Ευρωπαϊκών Λιγκών, Εδουάρδο Πορτέλα.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, κατέλαβε -ομόφωνα- τη θέση του αντιπροέδρου της ULEB, μετά από πρόταση του επανεκλεγέντος (γι’ ακόμη τέσσερα χρόνια) προέδρου της Ένωσης Ευρωπαϊκών Λιγκών, Εδουάρδο Πορτέλα.
«Η εμπιστοσύνη που έδειξε ο κ. Πορτέλα και τα υπόλοιπα μέλη της ULEB προς το πρόσωπό μου αποτελεί τιμή για τον Συνδεσμό μας, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Έχοντας ήδη συμπληρώσει έναν 10ετή κύκλο σταθερής και επικοδομητικής συνεργασίας με τον κ. Πορτέλα, είναι ξεκάθαρο ότι η θεμελιώδης μας αρχή είναι κοινή: η ισχυροποίηση των εθνικών πρωταθλημάτων αποτελεί το βασικότερο συστατικό για την εξέλιξη του ευρωπαϊκού μπάσκετ» υπογράμμισε ο κ. Οικονομίδης.

Ο Εδουάρδο Πορτέλα, ο οποίος επανεξελέγη στη σημερινή γενική συνέλευση, ανέλαβε την προεδρία της ULEB το 1998, διαδεχόμενος τον Τζιανλουίτζι Πορέλι. Ο Ισπανός αξιωματούχος θα έχει δίπλα του, στο νέο διοικητικό σχήμα της Ένωσης, τον Σλοβένο Ράντοβαν Λόρμπεκ, ο οποίος επίσης κατέλαβε θέση αντιπροέδρου.
«Το επαγγελματικό μπάσκετ στην Ευρώπη εξελίσσεται συνεχώς. Όλο αυτό το διάστημα η ULEB έχει προχωρήσει σε θεμελιώδεις αλλαγές. Ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και με ενθουσιασμό για την ανάπτυξη του αθλήματος μας, από την υπεράσπιση των συμφερόντων των 16 πρωταθλημάτων που αποτελούν μέρος της ULEB. Είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω αντιπροέδρους τον Βασίλη Οικονομίδη και τον Ράντοβαν Λόρμπεκ, δύο κορυφαία στελέχη του ευρωπαϊκού μπάσκετ» δήλωσε ο Εδουάρδο Πορτέλα μετά τη σημερινή επανεκλογή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.