Με Γουάιτ νίκη για Ζάλγκιρις (video)

Με πρωταγωνιστή τον Άαρον Γουάιτ, η Ζάλγκιρις νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο, 77-65 και έφτασε τις 16 νίκες στην φετινή Ευρωλίγκα.

Με πρωταγωνιστή τον Άαρον Γουάιτ, η Ζάλγκιρις νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο, 77-65 και έφτασε τις 16 νίκες στην φετινή Ευρωλίγκα.

Η ιταλική ομάδα, μόνο αδιάφορη δεν παρουσιάστηκε στην Ζαλγκίριο Αρένα και μόλις ξεπέρασε το αρχικό 11-2 βρήκε ρυθμό βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Χαμήλωσε τον ρυθμό, έκλεισε τους διαδρόμους και δεν έχασε ριμπάουντ στην άμυνά της. Όσων αφορά το σκοράρισμα, αυτό  το ανέλαβαν οι Γκουντάιτις και Κουζμίνσκας. 

Η Ζάλγκιρις έκλεισε την πρώτη περίοδο με 17-16 και αυτό μικρό προβάδισμα το κράτησε μέχρι και τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, όμως η νευρικότητα στις τάξεις των παικτών της ήταν εμφανής. Ταρζέφσκι και Μπέρτανς σκόραραν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και η ομάδα του Πιανιτζιάνι πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 34-31. 

Οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή τον Γκουντάιτις, πήγαν την διαφορά στην μέγιστη τιμής της, 47-42, στο 27ο λεπτό και κάπου εκεί τα πάντα άλλαξαν για τους γηπεδούχους. Με μπροστάρη στον Μίτσις, και στην συνέχεια του Γουάιτ, η Ζάλγκρις μέσα σε 5 λεπτά έκανε  ένα σερί 12-0 και πήρε το πάνω χέρι. 

Ο Αμεριακανός φόργουορντ σκόραρε κατά βούληση, κυρίως μετά από επιθετικά ριμπάουντ, η διαφορά έγινε διψήφια (60-50) και το άγχος έφυγε από τους ώμους των παικτών του Γιασικεβίτσιους που πήραν εύκολα την νίκη.

Ο Άαρον Γουάιτ είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τον Παούλιους Γιανκούνας να έχει 15 πόντους με 6 ριμπάουντ. Ο αρχηγός της Ζάλγκιρις με τα 4 αμυντικά ριμπάουντ που πήρε, έπιασε στην πρώτη θέση όλων των εποχών τον Γιάννη Μπουρούση με 1164. 

Για την ιταλική ομάδα ο Αρτούρας Γκοντάιτις είχε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ με τον Γκάουντλοκ να μένει άποντος σε 26 λεπτά μετρώντας 0 στα 8 σουτ.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 31-34, 54-50 και 77-65.

Δείτε εδώ match center του αγώνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.