Μπλατ: «Ένιωσα άβολα με τη διαιτησία»

Λάβρος κατά της διαιτησίας του πέμπτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ με την επιστροφή της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Λάβρος κατά της διαιτησίας του πέμπτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ με την επιστροφή της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ο τεχνικός των Ισραηλινών σχολίασε της διαιτητικές αποφάσεις, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην ήττα της ομάδας του στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς.

«Το πρόβλημά μου με τις διαιτητικές αποφάσεις δεν αφορά μόνο την επίθεσή μας ή το φάουλ του Μπουρστάιν, το πρόβλημά μου έχει να κάνει με την ίδια τη διαιτησία. Ένιωσα άβολα γενικότερα με τη διαιτησία. Η τελευταία απόφαση δεν ήταν το σημείο-“κλειδί”, αυτή ήταν η τάση καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η αλήθεια είναι πως θέλαμε περισσότερα απ’ αυτή τη σειρά. Δεν υπάρχει ντροπή», δήλωσε αρχικά ο 53χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Στην τέταρτη αναμέτρηση της σειράς στη Nokia Arena είχαμε την αίσθηση πως είναι αδύνατον να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα ήταν δύσκολο να τον νικήσουμε τρεις φορές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά κοιτάμε πίσω στην τέταρτη αναμέτρηση και πονάει που δε νικήσαμε. Το ίδιο και για την τελευταία αναμέτρηση. Χρειαζόμασταν το καλύτερο δυνατό, ίσως ένα σουτ εδώ, μία καλύτερη επιλογή εκεί, ίσως ένα ριμπάουντ περισσότερο, υπήρχαν μικρά πράγματα, αλλά η γενική εικόνα είναι πως πλησιάσαμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.