Ιτούδης: Δεν είναι αήττητη η ΤΣΣΚΑ

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης είπε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εξήγησε πως η ΤΣΣΚΑ δεν είναι αήττητη.

 Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης είπε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εξήγησε πως η ΤΣΣΚΑ δεν είναι αήττητη.


Αναλύοντας την αποψινή αναμέτρηση με τη Μακάμπι, που χάρισε στο «τριφύλλι» το εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη, επεσήμανε ότι «το παιχνίδι είχε πολλές ομοιότητες με το δεύτερο εδώ ευτυχώς όμως είχε θετική κατάληξη για εμάς. Συγχωρέστε με αν κάνω κάποια λάθη, πήραμε δυο φορές το προβάδισμα αλλά το χάσαμε πολύ γρήγορα» ήταν τα πρώτα λόγια του για να συμπληρώσει ότι «ξεκινήσαμε καλά το ημίχρονο αλλά δεν μείναμε στην διαφορά και την χάσαμε. Την ξαναπήραμε και την χάσαμε με γρήγορα με δύσκολα σουτ και ατομικές προσπάθειες των παικτών της Μακάμπι οι οποίοι είναι αρκετά καλοί».
 
Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Ιτούδη…
 
Μήπως βιαστήκατε να πανηγυρίσετε;
«Δεν βιαστήκαμε να πανηγυρίσουμε καθόλου. Έχει να κάνει με τις ικανότητες των παικτών της Μακάμπι με την ελευθερία που έχουν να παίρνουν σουτ μετά από μια πάσα, μετά από καμία πάσα. Περάσαμε σε ένα Φάιναλ Φορ ακόμα. Είδαμε πολλά πράγματα προπονητικά όσον αφορά την ικανότητα των παικτών μας σε αυτή την σειρά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε άλλες υποχρεώσεις και να συνεχίσουμε την προπόνηση μας».
 
Η καθημερινότητα αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα;
«Η καθημερινότητα είναι η προπόνηση μας. Πρέπει να σουτάρουμε καλύτερα βολές. Για παράδειγμα ο Μάριτς είχε μια στις τέσσερις και θα πρέπει να έχε 3/4 ή 4/4. Είναι ένα στοιχείο αλλά δεν είναι μόνο αυτό».
 
Στο τέλος τι μέτρησε περισσότερο;
«Πολλά συνέβησαν. Δεν είναι λίγα αυτά. Για το τι επέλεξε η Μακάμπι να παίξει με τον Μπλου. Πως αντιδράσαμε εμείς στην επίθεση. Παίξαμε ξεκάθαρα. Έκαναν ένα πλέι για τον Πνίνι ο οποίος ανοίγει το πόδι του για να κερδίσει την επαφή. Εγώ για αυτό στάθηκα αρκετά στα δυο σημεία που πήραμε την διαφορά και τη χάσαμε».
 
Για τον Διαμαντίδη όλοι είδαμε ότι ήταν ο ηγέτης, αφήνοντας τον εκτός, ποιος ήταν ο καταλύτης σε αυτά τα παιχνίδια;
«Νομίζω ότι θα αδικήσουμε την ομαδική προσπάθεια. Και δεύτερον θα αδικήσουμε παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, έπαιξαν λίγο και έκαναν σημαντική δουλειά. Όπως για παράδειγμα ο Μάριτς. Ο Λόγκαν επίσης ο οποίος απείχε από τα προηγούμενα παιχνίδια, έκανε εκπληκτικές προπονήσεις και ήταν πολύ καλός».
 
Πως γίνεται να έρχονται παίκτες από τον πάγκο και να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που τους δίνεται;
«Ο κόουτς Ομπράντοβιτς έχει τεράστια εμπειρία. Είναι πολύ σημαντικό. Το ξέρουν όλοι και ο κόσμος και εσείς ελέγχει καλύτερα από τον καθένα τους παίκτες του. Το παιχνίδι είναι ζωντανό σου δημιουργεί πολλές σπαζοκεφαλιές που θέλουν λύσεις. Έχουμε έναν ηγέτη στον πάγκο».
 
Πολλοί θεωρούν φαβορί την ΤΣΣΚΑ, την έχετε αντιμετωπίσει δυο φορές…
«Θεωρώ ότι δικαίως χαρακτηρίζουν την ΤΣΣΚΑ φαβορί. Είναι μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Απειλεί με πολλούς αθλητές έχει πολλά ψηλά παιδιά, που μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Δεν είναι αήττητη. Το πρώτο παιχνίδι εδώ το χάσαμε στην παράταση είχαμε το +7 και στο παιχνίδι στην Μόσχα σε 1.35” είχαμε ένα 14-0 που μας έτρεξε. Θα είναι φυσικά τελείως διαφορετικής φύσης το παιχνίδι αυτό. Δεν παύει η προετοιμασία να είναι σαν τελικός. Καθώς αν χάσεις δεν υπάρχει αύριο.
Είναι ένα Φάιναλ Φορ με 25% πιθανότητες για όλους. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ στην συνέχεια. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.