«Θα βουλιάξει την Ευρώπη ένας ελληνικός τελικός»

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έμαθε ακόμη καλύτερα τι εστί «Παναθηναϊκός», ενώ ξέρει αρκετά και για την παλιά του ομάδα τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ένας ελληνικός τελικός «θα βουλιάξει την Ευρώπη».

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έμαθε ακόμη καλύτερα τι εστί «Παναθηναϊκός», ενώ ξέρει αρκετά και για την παλιά του ομάδα τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ένας ελληνικός τελικός «θα βουλιάξει την Ευρώπη». 


Ξεκινώντας ο σέντερ της Μακάμπι τόνισε ότι «όπως κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε πολύ ένταση κι αυτό. Η ομάδα μας έδειξε καρδιά και έκανε μεγάλη προσπάθεια. Μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό όμως χρειάζεται και τακτική. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Μας πείραξε το δεύτερο δεκάλεπτο, είχαμε λιγότερα λάθη σήμερα, αλλά χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Ειδικά στα ριμπάουντ δεν τα καταφέραμε».


Και ήρθε η στιγμή να αναφερθεί στο Φάιναλ Φορ και να πει ότι «ένα τελικός Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό στην Πόλη μπορεί να βουλιάξει την Ευρώπη! Θα είναι τρομερό παιχνίδι, αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μακάρι οι φίλαθλοι να δείξουν την απαιτούμενη πειθαρχεία. Να δείξουν ότι το μπάσκετ στην Ελλάδα θα εξακολουθήσει να είναι δυνατό. Από κει και πέρα ας κερδίσει ο καλύτερος».


Όσο για τον ίδιο και που θα τον βρει η νέα σεζόν; «Δεν το ξέρω αυτό. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αν κι ακούγονται πολλά. Οι τρεις τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι, γιατί είχα έναν τραυματισμό κι έπαιξα επειδή μου το ζήτησε ο προπονητής μου και η ομάδα που με στήριξε πολύ πέρυσι. Για την Εθνική ελπίζω να μην εγχειριστώ για να την βοηθήσω. Θέλω να δώσω το παρών αν το θέλει και η ομάδα. Ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω τα παιδιά στο προολυμπιακό», τόνισε.]


Τέλος μίλησε και για τον γιο του και χαμογελώντας εξήγησε πως «είναι 1,5 μηνών! Μεγαλώνει καλά και με κάνει και χαμογελάω. Θέλω η οικογένεια μου να είναι καλά. Με έχει βοηθήσει πολύ η γυναίκα μου να είμαι καλύτερος άνθρωπος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.