Νικόλα: Πιο διαβασμένος ο Παναθηναϊκός

Τα οσα είδε στους δύο προημιτελικούς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ... κατέθεσε ο Μαρτσέλο Νικόλα.

Τα οσα είδε στους δύο προημιτελικούς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ… κατέθεσε ο Μαρτσέλο Νικόλα. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού τόνις εότι οι «πράσινοι» ήταν πιο «διαβασμένοι» στο τέταρτο παιχνίδι και ξεχώρισε τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Ο 40χρονος βετεράνος μπασκετμπολίστας, που φόερσε τη φανέλα με το τριφύλλι τη σεζόν 1996-97, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Όσον αφορά στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες στο «Γιαντ Ελιάου», τόνισε ότι «η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στο τρίτο παιχνίδι, δημιουργώντας πολύ μεγάλο πρόβλημα στον πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό, με την αμυντική τακτική της από τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ. Το πικ εν ρολ της Μακάμπι δημιούργησε πολλές δυσκολίες στους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Χέντριξ, αλλά και ο Οχαγιόν».

Απ’ την άλλη όμως, βλέποντας και την επόμενη αναμέτρηση τους, εξήγησε πως «στο τέταρτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τελείως διαφορετικά, ήξερε πως έπρεπε να κερδίσει, οπότε έκανε τα πάντα για να ισοφαρίσει τη σειρά και να την οδηγήσει σε πέμπτο παιχνίδι στην Αθήνα. Η Μακάμπι προσπάθησε να επικεντρώσει το παιχνίδι της στη ρακέτα, για να δημιουργήσει πρόβλημα στους αντιπάλους ψηλούς, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε διαβάσει καλύτερα το παιχνίδι, ειδικά στην αμυντική τακτική του. Πολυτιμότερος παίκτες ήταν ο Καϊμακόγλου, έκανε απίστευτη εμφάνιση αμυντικά, ενώ έβαλε και δύο καθοριστικούς πόντους στο φινάλε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.