«Ζοτς»: Ξέρουμε πως να κάνουμε το 2-2

Το πρώτο ημίχρονο τον προβλημάτισε πολύ, αλλά στο δεύτερο οι ελπίδες του αναπτερώθηκαν και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός ξέρει τον τρόπο για να νικήσει την προσεχή Πέμπτη και να ισοφαρίσει το σκορ των προημιτελικών σε 2-2.

Το πρώτο ημίχρονο τον προβλημάτισε πολύ, αλλά στο δεύτερο οι ελπίδες του αναπτερώθηκαν και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός ξέρει τον τρόπο για να νικήσει την προσεχή Πέμπτη και να ισοφαρίσει το σκορ των προημιτελικών σε 2-2.

«Συγχαρητήρια στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Άξιζε την νίκη και την πήρε δίκαια. Άρχισαν πολύ επιθετικά το παιχνίδι, σε αντίθεση με εμάς, που δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που παίξαμε έτσι. Παίξαμε πολύ άσχημα στο πρώτο μέρος. Κάναμε πάρα πολλά λάθη χωρίς κανένα λόγο. Όταν δίνεις την δυνατότητα σε μία ομάδα σαν την Μακάμπι Τελ Αβίβ να παίρνει τέτοια διαφορά, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Όλα αυτά για το πρώτο ημίχρονο. Γιατί για το δεύτερο πρέπει να δώσω “συγχαρητήρια” στους παίκτες μου. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή αντίδραση και δείξαμε ότι ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Είχαμε κάποια καλά σουτ που δεν ήταν εύστοχα, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Αν δεν σκοράρεις, χάνεις. Πάντω,ς στο δεύτερο μέρος δείξαμε ότι ξέρουμε τον τρόπο για να πάρουμε την νίκη την Πέμπτη (29/3). Το τέταρτο ματς θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και γι’ αυτούς», ήταν τα πρώτα λόγια του «Ζοτς».

Όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Νικ Καλάθη, ο οποίος έχασε και το τελευταίο σουτ, ο Σέρβος κόουτς δε.. σήκωνε μύγα στο σπαθί του. «Δεν μιλάω ποτέ για τις αποφάσεις μου. Εγώ ξέρω την ομάδα μου καλύτερα απ’ τον καθένα. Είμαι προπονητής αυτής της ομάδος 24 ώρες, κάθε ημέρα και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός. Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα. Έχω παίξει 27 τελικούς κι έχω πάρει 23 τίτλους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Καλάθη. Ήταν ένας από τους καλύτερούς μας παίκτες», τόνισε.

Πάντως, στάιθηκε στο πρόβλημα που ονομάζεται «Γιογκέβ Οχαγιόν». Ο 25χρονος Ισραηλινός του έχει γίνει «πονοκέφαλος» με τον Ομπράντοβιτς να εξηγεί πως «ο Οχαγιόν, όπως και την Πέμπτη (22/3) έπαιξε πολύ καλά και θα πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να τον σταματήσουμε. Έπαιξε καταπληκτικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.