Βλέπει… μέλλον ο Καλάθης

Όπως και οι συμπαίκτες του, έτσι και ο Νικ Καλάθης φρόντισε να «προσγειώσει» όποιον πιστεύει πως το επόμενο ματς με τη Μακάμπι θα είναι κάπως σαν το αποψινό.

Όπως και οι συμπαίκτες του, έτσι και ο Νικ Καλάθης φρόντισε να «προσγειώσει» όποιον πιστεύει πως το επόμενο ματς με τη Μακάμπι θα είναι κάπως σαν το αποψινό.

Μάλιστα, τόνισε ότι υπάρχει μέλλον. «Ξεκινήσαμε με πολύ ενέργεια, προστατέψαμε τη μπάλα και τους οδηγήσαμε σε πολλά λάθη που τα μετατρέψαμε σε καλάθια κι όλα έγιναν πιο εύκολα». Ο ίδιος φρόντισε να κάνει το καλύτερο δυνατό και επεσήμανε πως «εγώ παίρνω αυτό μου δίνουν, μου άφησαν το τρίποντο και το πήρα. Αυτή την εποχή του χρόνου κρίνονται όλα και όλοι στην ομάδα έπαιξαν πολύ καλά για να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του.
Η επόμενη αναμέτρηση έρχεται και ο γκαρντ των «πρασίνων» εξήγησε πως «υπάρχει αρκετό μέλλον ακόμα, η Μακάμπι θα είναι διαφορετική ομάδα, όπως και εμείς. Θα βάλουμε κάτω τα πράγματα και θα δούμε που κάναμε λάθος σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ίδια ενέργεια».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.