Πασούτιν: «Γνωρίζουμε τη Μπαρτσελόνα πολύ καλά»

Στη δυναμικότητα της Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Εβγκένι Πασούτιν με αφορμή τις αναμετρήσεις για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

Στη δυναμικότητα της Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Εβγκένι Πασούτιν με αφορμή τις αναμετρήσεις για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Ο τεχνικός της Ούνιξ Καζάν τόνισε πως θα επικεντρωθούν στο αμυντικό κομμάτι και ξεκαθάρισε πως η σειρά των αγώνων κόντρα στους «Καταλανούς» δεν θα είναι καθόλου εύκολη για τους Ρώσους.

«Έχουμε αγωνιστεί ξανά κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ξέρουμε τον αντίπαλο πολύ καλά. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με πολλά αστέρια στο ρόστερ της. Διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες όπως ο Ναβάρο, ο Λόρμπεκ, ο Πέροβιτς, ο Χουέρτας και ο Έιντσον. Θα είμαστε έτοιμοι να αποφύγουμε  το ανοιχτό παιχνίδι και θα δώσουμε περισσότερη βάση στην άμυνα. Είναι σίγουρο πως η σειρά αυτή δεν θα είναι καθόλου εύκολη για εμάς. Βρισκόμαστε στα πλέι οφ και είναι πολύ διαφορετικά από τα ματς της κανονικής περιόδου. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο, θα είναι πολύ συγκεντρωμένες και μεγάλη διάθεση για μπάσκετ», δήλωσε ο Εβγκένι Πασούτιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.