Σάρας: «Θέλω να πάω στο Final-4»

Να αγωνιστεί σε ένα ακόμα Final-4 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θέλει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Να αγωνιστεί σε ένα ακόμα Final-4 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θέλει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ τόνισε πως απολαμβάνει το μπάσκετ και θυμήθηκε την πρώτη φορά που κατέκτησε την Euroleague, το 2003 στη Βαρκελώνη.

Αρχικά, ο Γιασικεβίτσιους τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague για την εφετινή του αγωνιστική παρουσία: «Είναι το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μας ο ανταγωνισμός. Αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο είναι η συμμετοχή στα Final 4, που είναι η μεγαλύτερη σκηνή της Ευρώπης. Ήμουν τυχερός να έχω λάβει μέρος σε αρκετά τέτοια και αναμφίβολα θα ήθελα να το επαναλάβω».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο Final-4 της Βαρκελώνης το 2003: «Θυμάμαι πόσο αγχωμένος ήμουν. Πλέον δεν έχω τόσο άγχος, αλλά σε εκείνο το Final 4 ήμουν περισσότερο αγχωμένος από ποτέ. Ξέραμε πόσο μεγάλη σημασία είχε ο τίτλος για την Μπαρτσελόνα και το θέλαμε πολύ. Εκείνη την περίοδο δεν πήγαινε καλά και η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα και όλη η πίεση είχε μεταφερθεί στην ομάδα μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα στο ‘Σαν Τζόρντι’ ήταν απίστευτη και ίσως την αδικώ με αυτό τον χαρακτηρισμό. Ο κόσμος πανηγύριζε κάθε καλάθι σαν να ήταν γκολ. Χαίρομαι που καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και να δώσουμε χαρά στους φίλους της Μπαρτσελόνα που υπέφεραν τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν ο πρώτος μου τίτλος στην Ευρωλίγκα και γι’ αυτό ήταν ξεχωριστός. Είναι μια πολύ καλή ανάμνηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.